Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
08 Октомври 12, 12:01 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ИНТЕРПРЕД-СТЦ София e домакин на интересни събития за дигитални медии, кариерно и образователно развитие
ИНТЕРПРЕД-СТЦ предоставя разнообразен обем от възможности за бизнес, организиране на семинари, обучения, изложения и презентации. Това превръща търговския център в предпочитан бизнес партньор и домакин на редица събития и инициативи в различни сектори.
София, 08.10.2012 г. ИНТЕРПРЕД-Световен търговски център ще посрещне в своите зали в рамките на една седмица интересни събития с различна тематика и аудитория. От 9 до 14 октомври кандидат-студенти ще се информират за възможностите за образование в Италия, студенти и специалисти в областта на ИТ, телекомуникациите и Business Process Outsourcing (BPO) ще се срещнат с работодатели в сектора, а дигитални специалисти, собственици и администратори на уебсайтове ще развиват своите умения при работа с Google Analytics™.

ИНТЕРПРЕД-СТЦ предоставя разнообразен обем от възможности за бизнес, организиране на семинари, обучения, изложения и презентации. Това превръща търговския център в предпочитан бизнес партньор и домакин на редица събития и инициативи в различни сектори. „ИНТЕРПРЕД-СТЦ е утвърден партньор при организирането и провеждането на нашите събития с възможносттите, които предоставя за гъвкавост, добро техническо обезпечаване и комуникативната си позиция“, споделя Светлозар Петров, управител на JobTiger и организатор на „Дни на кариерата 2012“, които се откриват в ИНТЕРПРЕД на 11 октомври 2012 г.

Седмицата в ИНТЕРПРЕД-СТЦ започва със семинар "Използваш ли ефективно Google Analytics™?", който ще се проведе на 9 октомври, вторник. Семинарът ще запознае участниците с възможностите за ефективно измерване на посещенията в уебсайт и получаването на детайлна информация за поведението на потребителите. Специален гост-лектор ще бъде Мариуш Гасиевски (Mariusz Gasiewski) от Google Полша.

„Дни на кариерата 2012“ ще срещне участниците с компании-работодатели от секторите IT, телекомуникации и BPO, които предлагат възможности за развитие и изграждане на професионалните умения. По време на семинарната част ще бъдат обсъдени реални бизнес казуси и практики при провеждане на интервю за работа. „Дни на кариерата“ ще бъдат официално открити на 11 октомври (четвъртък) в зала „София“ на ИНТЕРПРЕД-СТЦ.

За финал на образователната и кариерна седмица в ИНТЕРПРЕД-СТЦ, „Дни на италианското образование“ ще запознаят кандидат-стидентите с цялостните възможности на обучението в Италия. Посетителите в изложбените дни, 13-14 октомври, ще могат да разговарят лично с представители на водещи италиански университети като Istituto Europeo di Design, Politecnico di Milano, University of Rome “Tor Vergata”, Universita Cattolica del Sacro Cuore, John Cabot University. Изложението ще се състои под патронажа на Италиански културен институт и Конфиндустрия България.


За ИНТЕРПРЕД - СТЦ София


ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на световните търговски центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.


За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
Partner&PR Manager
PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg 


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1065