Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
06 Октомври 12, 12:50 / Автор: www.arenainfo.eu
Тази събота ще видите на живо чудото, наречено Юмейхо
На 6 октомври, от 14:00 ч., в рамките на Arena Professional ще можете да участвате в демонстрации и дискусии по темата Юмейхо
В първия ден на форума Arena Professional (6-ти октомври) ще можете да видите на живо чудото, наречено Юмейхо. Мануалната терапия, обединяваща в себе си мъдростта и традицията на вековни целебни практики от страната на изгряващото Слънце, ще бъде демонстрирана от най-добрите практици у нас по време на изложението Arena Professional.

Стефан Божилов и Валентин Мирчев са двама от тримата единствени притежатели на петата (най-висока) степен по Юмейхо в България. Именно те ще демонстрират Източния метод за превенция, профилактика и лечение на болести, причинени от разместване на тазови кости, отпускане на мускулите, както и изправяне на костите на цялото тяло.

„Създателят на Юмейхо проф. М. Сайонджи е включил 100 базови техники, с които даваме шанс на човешкото тяло да се самовъзтановява.”, обяснява за метода Стефан Божилов – практик от 1998 г. и притежател на изключителните Юмейхо права за Европейския съюз, респективно за територията на Република България.

Валентин Мирчев практикува лечебния метод от 11 години. За това време е провел множество демонстрации, включително пред Българското Дружество за традиционна китайска медицина, както и пред Българската Федерация по Шотокан карате ДО. Към момента е Зам. председател на Юмейхо Сдружение България. И двамата практици са преподаватели по Юмейхо в Националната спортна академия (НСА).

Всеки който е готов да се довери на чудото, наречено Юмейхо и вярва, че то може да окаже влияние върху физическото му благосъстояние, може да дойде на Arena Professional и да се консултира с най-добрите Юмейхисти. Потърсете техния съвет и се опитайте да вникне във философията за здраве и дълголетие. Методът е познат още като Сайонджи терапия.

Юмейхо специалистите ще бъдат на ваше разположение и след двучасовата демонстрация на 6-ти октомври – заповядайте на Arena Professional. Очакваме ви!

За Контакти:

Биляна Кънчева
press@arenaofbeauty.com
0888 86 80 86

Източник:
www.arenaofbeauty.bg; www.arenainfo.eu;

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1355