Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
08 Октомври 12, 13:17 / Автор: www.arenaofbeauty.com
Арена на красотата отново отвори врати...
Изключителни процедури и намаления радват посетителите на най-голямото изложение за красота и здраве
Освен изложението в Зали 5 и 6, съпътстващата програма за деня стартира с две паралелни събития – демонстрация на Терапията на звездите Intraceuticals, любима и на Мадона. На терапията се подложи Рейчъл Роу, талантлива млада българска изпълнителка и дъщеря на Камелия Тодорова (Снимка 1) и практически семинар – обучение за специалисти "Изграждане на френски перманентен състезателен маникюр", воден от Тамара Багое, един от най-успешните и популярни маникюристи-художници в света и Мисис Холандия 2011.

След това бе направена двучасова демонстрация на Юмейхо/ Сайонджи техники върху ентусиазирани посетители. Двама от тримата единствени притежатели на петата (най-висока) степен по Юмейхо в България Стефан Божилов и Валентин Мирчев лично демонстрираха Източния метод за превенция, профилактика и лечение на болести, причинени от разместване на тазови кости, отпускане на мускулите, както и изправяне на костите на цялото тяло. Освен тях имаше и още 3 специалиста, 5 тепиха и въпреки часовото ограничение напливът беше наистина голям и демонстрацията продължи повече от 4 часа. На терапията се подложи самият Милчо Войников, гл.асистент в НСА по кинезитерапия.

Уникални други демонстрации бяха направени по време на изложението – например вакуумна терапия в капсула (Вакуум стайлър), в която посредством позитивно и негативно налягане се стимулира кръвообращението и подобряваща общия тонус .

В края на деня бе проведена и церемонията по награждаването от целодневното обучение на маникюристите, можете да видите всички участници, преминали успешно обучението и получили сертификат .

Днес (7.октомври) предстоят още по-интересни неща – между 17:00 и 19:00 ч. ще се проведат двете специални Look& Learn шоута, както и церемонията по награждаване от професионалните конкурси на Arena Professional.

Българската секция на Haute Coiffure Française (HCF) ще демонстрира линията за подстригване за сезон есен-зима 2012/2013. Шоуто тази година се казва „ОРИГИНАЛНА ВЕРСИЯ“, а главни герои в него ще бъдат едни от най-добрите и известни български коафьори, представители на арт-екипа на HCF –

Венета Игнатова, Поли Гемеджиева, Васил Михайлов, Петър Гогов и арт-директорът Васил Атанасов. Подобно шоу за тенденциите през предстоящия есенно-зимен сезон в коси и нокти ще бъде направено и от DNA INTERNATIONAL§GEORGE MARTIN BEAUTY CENTER. Прически от висшата мода ще прави Георги Костов, а демонстрация за 3D рисунки върху нокти ще направи самата Тамара Багое, многократен шампион на международни конкурси за изграждане и нейл дизайн, заслужил съдия на Бенелюкс и председател в националния конкурс по ноктопластика тази година.

Денят ще завърши с грандиозно пърформанс парти по случай рождения ден на Arena Professional - BEAUTY DANCE ARENA. То ще събере на едно място всички водещи професионалисти от сектора „Красота и здраве” в България - клиенти, партньори, приятели и фенове на Арена на красотата по случай рождения ден на форума. Пърформънс ревю с името MULTIUS ще направи д-р Мариела Гемишева, с модели на ученици от 3 курс от Националната художествена академия, специалност „Мода“, а за външният им вид ще се погрижат Краси Тома (грим) и салони Арлет. DJ Liubo Uesini от Yalta Club ще повдигне още повече градуса на вечерта. Рожденият ден се провежда с любезната подкрепа на PRIORIN от BAYER – световен лидер в областта на иновациите.

Заповядайте на Arena Professional, за да видите как се случва всичко това!

За Контакти:

Биляна Кънчева
press@arenaofbeauty.com
0888 86 80 86

Източник:
www.arenaofbeauty.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1389