Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
10 Октомври 12, 10:44 / Автор: CKBB
ASUS представя две видео карти GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II
TOP и OC версиите пристигат с dual-fan охлаждане и много ексклузивни технологии за оптимизиране на работата и овърклок

Dual-fan видео картите от серията ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II предоставят атрактивни възможности за тези, които желаят да влязат в DirectX® 11 и 28-нанометровата ера за домашната им мултимедия или гейминг. Ексклузивните технологии от ASUS включват DirectCU II термален дизайн с 20% по-ниска работна температура и 3 пъти по-тих режим на работа, DIGI+ VRM и Super Alloy Power за по-голяма издръжливост и удължен живот и GPU Tweak за улеснен овърклок. Също така, картите поддържат изображение на четири екрана чрез технологията NVIDIA® 3D Surround™. ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II се предлага в две версии – TOP и OC.

 
105MHz овърклокната TOP версия

Видео картите ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II са предназначени за широк потребителски кръг, а тяхното основно преимущество е ядрото NVIDIA® GK106. TOP-версията използва специално подбрани графични ускорители, които са фабрично овърклокнати до 1033MHz (105MHz повече от референтните), докато OC версията работи на 954MHz (26MHz повече от референтната). И двете карти пристигат с 1GB GDDR5 памет на 5400MHz.

DirectCU II– 3 пъти по-тиха и 20% по-ефективна работа

Уникалната за всички многофункционални видео карти на ASUS охлаждащата система DirectCU II е изградена от изцяло медни, сплескани тръби, които взаимодействат директно с графичния процесор и два вентилатора с редуциран шум. GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II са уникални с това, че са единствените в категорията си, които се предлагат с два вентилатора. В резултат на това, DirectCU II предоставя 20% по-ниска работна температура за подобрена стабилност и увеличен толеранс за овърклок, заедно с три пъти по-малко шум – отличен избор за гейминг и мултимедия.

 
DIGI+ VRMи Super Alloy Powerподобряват представянето и издръжливостта

ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II запазват ексклузивните функции, които са в сърцето на всяка видео карта на ASUS. DIGI+ VRM технологията позволява деликатен контрол над волтажа при овърклок на GTX 650 Ti ядрото. В допълнение, Super Alloy Power кондензаторите, дроселите с бетонни сърцевини и MOSFET транзисторите могат с лекота да издържат и най-тежкото натоварване. Конструкцията позволява 30% по ниски нива на шума, а компонентите гарантират два пъти и половина по-дълъг живот спрямо референтните карти.

 
GPU Tweakза гъвкаво управление на видео картата

Екслкузивната технология GPU Tweak също е включена към пакета с екстри на GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II, за да могат потребителите да се възползват от максимума, който видео картите предлагат. Улеснените настройки на честотата на ядрото, скоростта на вентилаторите и контролът над волтажа помагат за постигането на най-доброто спрямо конкретните нужди и специфика на системата. Всички функции на GPU Tweak са достъпни от един единствен интерфейс.

 

 

Мултитаскинг от четири екрана

 

Освен с HDMI 1.4a, D-sub и два DVI порта ASUS GeForce® GTX 650 Ti DirectCU II картите са снабдени с технологията NVIDIA® 3D Surround™ за разширяване на дисплея към четири монитора едновременно. Например, геймърите могат да се наслаждават на 3-екранна панорама, докато използват четвъртия монитор за тунинг чрез GPU Tweak, видео чат и много други. По-големият видео формат е полезен и за разнообразни любителски и професионални нужди като графичен дизайн и редактиране на изображения, позволявайки по-добър мултитаскинг.

 
Спецификации
Model name
GTX650TI-DC2T-1GD5
GTX650TI-DC2O-1GD5
Graphics engine
GeForce® GTX 650 Ti
CUDA cores
576
Bus standard
PCI Express® 3.0
OpenGL®
4.2
Video memory
1GB GDDR5
Engine clock
1033MHz
954MHz
Memory clock
5400MHz (1350MHz GDDR5)
Memory interface
128-bit
DVI max resolution
2560 x 1600
DVI output
2 x dual-link DVI-D
HDMI output
1 x native
HDCP compliant
Yes

D-sub output

1 x

Adapters/cables bundled

Power cable
Software bundled
GPU Tweak
Dimensions
10.79” x 4.72” x 1.38”
 
Повече за ASUS

ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, Eee Box и персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и мобилни телефони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са 11.9 млрд. щатски долара.

 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1135