Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
14 Октомври 12, 13:09 / Автор: Zepter
Zepter дава 20 000 лева за „съд за готвене на всички времена”
Двадесет хиляди лева ще получи победителят в международния конкурс за дизайн за млади таланти от цял свят. Конкурсът се организира за девети път от арт фондацията на Zepter.
Двадесет хиляди лева ще получи победителят в международния конкурс за дизайн за млади таланти от цял свят. Конкурсът се организира за девети път от арт фондацията на Zepter. Темата тази година е съд за готвене на всички времена. Основната цел на конкурса е да открие нови таланти, да им помогне да се развият като им даде поле за изява, както и да очертае последните тенденции при дизайна на продукти, които подобряват качеството на живот на хората по света.

Студент по промишлен дизайн в русенския университет Ангел Кънчев спечели специална награда в надпревара с близо 300 млади дарования от цял свят в предишното издание на конкурса. Миналата година Ферди Фикри беше отличен за проекта си за Кутия за всичко или нищо, направена от PVC и магнити от специален метал. Организаторите се надяват България и тази година да е представена достойно в престижната надпревара. Те призовават студентите да побързат, тъй като крайният срок за подаване на 3D проекти до Zepter International в Италия е 20 октомври 12 г.

От участниците се изисква да изработят дизайн на съд с мултифункционален капак, подходящ за масово производство. Проектите трябва да са оригинални, практични и красиви. Международно жури от специалисти по история на изкуството, архитекти и художници ще подбере най-добрите от тях. Наградите ще се присъдят в Милано, Италия, в края на 2012 г.

ArtZept е създаден през 2004 г. от Мадлена Цептер. Има репутацията на един от най-авторитетните конкурси за дизайн в света. Всяка година се присъжда първа награда от 10 000 евро, втора – 4000 евро, 3-та – 3000 евро, като отличените творби участват в пътуващи изложби и се показват в най-луксозните магазини на компанията по света.

Zepter International присъства в над 40 страни на 5 континента и има 7 завода (в Италия, Германия и Швейцария). Компанията доби популярност с кухненските съдове от серията Home Art. Днес Zepter работи в още 4 направления: (i) медицински уреди; (ii) системи за пречистване на водата и въздуха, и за почистване); (iii) грижа за кожата и (iv) луксозни изделия - часовници, пособия за писане, бижута.

За Контакти: (02) 862 82 47, 0888 046 475

Източник:
http://www.zepter.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1618