Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

14 Октомври 12, 15:13 / Автор: СуперХостинг.БГ
Орак Инженеринг пусна нова фамилия Cloud – базирани софтуерни решения в партньорство със СуперХостинг.БГ
Новите продукти ORAKR6 IM (for Cloud & Mobile) и ORAK R6 Security (on the Cloud) оптимизират работата на компаниите и управлението на екипите в тях
Софтуерната компания Орак Инженеринг представи нова фамилия Cloud – базирани софтуерни решения, които се предлагат в партньорство с най-големия хостинг доставчик у нас – СуперХостинг.БГ. Новите продукти ORAKR6 IM (for Cloud & Mobile) и ORAK R6 Security (on the Cloud) оптимизират работата на компаниите и управлението на екипите в тях, предоставяйки редица нови възможности за обслужване на клиентите, взимане на по-ефективни управленски решения в реално време и сигурност на информацията. Платформите се предлагат чрез „облачна“ (Cloud) инфраструктура от СуперХостинг.БГ. Двете компании си партнираха и в организацията на събитието „Българският софтуер по световния път на пловдивския джаз V“, в рамките на което популярните джаз музиканти Теодосий Спасов и Милчо Левиев пяха пред няколко стотин партньори и клиенти на Орак. То се проведе на 27 септември в пловдивския хотел Аквапарк Санкт Петербург.

ORAK R6 IM (for Cloud & Mobile) представлява иновативна облачно-мобилна платформа за бързо и ценово достъпно изграждане на сложни управленски решения. Тя може значително да увеличи ефективността на екипите, прозрачността в тяхната работа и надеждно решаване на възникналите клиентски необходимости. Системата работи в интерактивен режим през уеб браузър и е с повишено ниво на сигурност на информацията. Създадена е основно за пазарите на Европа, САЩ, Русия и Близкия Изток, където Орак разполага със собствени технически центрове. Продуктът се предлага и като услуга, по модела SaaS (Software as a Service), което позволява той да бъде достъпен за всеки клиент, независимо от неговото местоположение и обхват на бизнеса.

ORAK R6 ORAK R6 Security (on the Cloud) от своя страна е иновативна облачна платформа за изграждане на мащабируеми комплексни решения за корпоративна и обществена сигурност, контрол в реално време и интелигентен анализ на текущи или минали събития. Продуктът решава задачи по интегриране на всички системи за сигурност в една структура и единно подържа системи за контрол на достъп, видеонаблюдение, визуално разпознаване на лица, номера на коли, изоставени съмнителни предмети в обществени зони и т.н. Технологията позволява облачна обработка в реално време на нелимитирано количество отдалечени охранителни точки и едновременното проследяване през различни зони на неограночен брой движещи се или стационари обекти. При възниване на предварително очаквано събитие ORAK R6 SC изпраща аларма или автоматично предприема действие за обезпечаване на сигурноста.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
www.superhosting.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4397