Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
14 Октомври 12, 15:18 / Автор: eventA PR Agency
GALLERATO представи за първи път в България колекции на Roberto Cavalli Home
На празника бяха показани модните тенденции в домашния текстил за сезон есен/зима 2012г/2013г.
Компанията за луксозен италиански домашен текстил GALLERATO представи последните колекции от домашната линия на световно известния дизайнер по време на парти по случай третия си рожден ден. Комбинирал концепцията за мода и дизайн с блясъка и чувствеността, Roberto Cavalli Home Collection е инспирирана от иконичните анималистични принтове и десени, синоним на изобилие, пищност и разкош. Грижа и внимание са посветени на избора на суровини и тъкани, комбинацията им и целия процес на създаване.

Събитието се проведе на 11 октомври (четвъртък) в сградата на The Residence Exclusive Club, където г-жа Славка Занева, собственик на първия по рода си у нас мултибранд магазин GALLERATO, отпразнува сред приятели и партньори третия рожден ден на фирмата. Специален гост на стилното тържество беше експорт мениджъра на Roberto Cavalli Home – г-н Алесандро Капели. Сред гостите бяха представители на Лайънс Клуб София – Витоша, Business Lady Club, Антония Петрова (Мис България 2009) и съпруга и Александър Бередини, актрисата Ваня Цветкова, певицата Ирина Флорин, светския хроникьор лорд Евгени Минчев, известни личности от бизнеса, сцената, журналисти, приятели на GALLERATO и почитатели на стила на Роберто Кавали.

„За изминалите три години се превърнахме в партньор и приятел, който се грижи за времето, което трябва да подаряваме на тялото и духа си. Мисията на GALLERATO е индивидуалния стил да остане буден, дори и през нощта!“, сподели Занева.

Фантазия, спомени от пътуване, мечта, страст за красота – това са основните акценти, източник на вдъхновение за създаването на уникалната колекция за дома, която е и израз на личното желание на Роберто Кавали да сподели оптимизма от успешната модна линия с тези, които го обичат - водени от неговата креативност, философия и стил, видим и разпознаваем също и в колекцията за дома.

GALLERATO наложи в България колекциите на водещите италиански текстилни марки, всички с над 100 годишна история. Ballantyne Collection, Fazzini, BOSSI, MIRABELLO, LANEROSSI, DAUNEN STEP, LAURA BIAGIOTTI и NATURAE са брандове, които носят послания за стил и класа, и доказват, че един от елементите на добрия сън е качественото спално бельо.

На празника на GALLERATO бяха представени модните тенденции за сезон есен-зима 2012г/2013г. в домашния текстил. Динамични, ярки цветови нюанси се появяват в един нов контекст – свежи, плътни, ослепителни. При десените, експертите очакват широки раета, изцяло геометрични и графични мотиви. Цветни, блещукащи и прозрачни материи с анималистична обработена повърхност, метални отблясъци, пайети и сложни конструкции могат да бъдат открити в почти всички сегменти. Малкото е повече – тенденция, концентрирана върху прости, функционални и съществени елементи, а фокусът е върху устойчивостта, качеството, високите технологии и нови материи. Резултатът е ясно изразена, модерна естетика.

За Контакти:

eventA PR Agency
0884217903

Източник:
www.eventa.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.3211