Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
16 Октомври 12, 16:51 / Автор: Интер Експо Център – София
COPI’S преди старта
В Интер Експо Център – София, утре – 16 октомври, започва специализираният форум за рекламна и печатна комуникация, който в три последователни дни ще обедини браншовите организации, фирмите, произвеждащи реклама и рекламни носители, маркетинг и рекламни специалисти, свободни и креативни хора.
Още в 10.30 започва четиричасовият уъркшоп (организиран от Партнърс ООД) „Облепяне на автомобил с 3M ™ SCOTCHPRINT ® WRAP FILM SERIES 1080“ с водещ и демонстратор Йотам Яхел – старши сервизен технически инженер във 3М. Специалистът ще отговаря на въпроси, а посетителите ще имат възможност да се запознаят с материалите за архитектурни решения и фолиа за тунинг и печат.

В 12 ч., в семинарната част на зала 4 започва лекцията на проф. дфн Христо Кафтанджиев за хармонията между архитектурата, градското планиране и външната реклама.

От 14 ч. в специално обособената Релакс зона на зала 3 ще бъдат представени ново поколение дизайнерски шумопоглъщащи пана, изработени изцяло от екологични материали.

Технологията 3D Projection Mapping ще бъде представена в зала 3 от Elektrick.Me и Regneva Design с техническата подкрепа на Special Event Group. Ще видим различни примери, които може да са в полза на рекламата, маркетинга, сценографията, както и в създаването на грандиозни шоу програми. Ще се запознаем с технология за разпознаване на движения, благодарение на която може да се създават и управляват различни интерактивни системи.

„Ден на печатните технологии“ и „Семинар за управление на цветовете“ са сред акцентите на втория ден на форума. Интересна обещава да е и дискусията "Печатен продукт с добавена стойност". Специалисти от областта на полиграфията, хартиите и другите печатни суровини, дизайна и маркетинга ще разгледат заедно последните тенденции в производството на печатна реклама.

Световноизвестният полски фотограф Марек Чарнецки, който ще проведе семинар на тема рекламна фотография, ще представи в зала 3 уникална фотоизложба от три серии:

- ФИШАЙ ОБЕКТИВИТЕ НЕ СА ДОСТАТЪЧНО ШИРОКИ! – Марек Чарнецки е един от майсторите на панорамната фотография в световен мащаб, печелил няколкократно награди на престижния конкурс на Epson за панорамна фотография. Не случайно част от лекцията му по време на изложението ще бъде на тема “Панорамите като изразно средство в рекламната и индустриалната фотография”.

- РИСУНКИ СЪС СВЕТЛИНА – рекламна фотография от друго измерение или как да рисуваме със светлината.

- ПЪТЯТ! Изложба на съпругата на Марек – Ядвига Чарнецка, която е и негов сътрудник в работата му.

Над 100 са фирмите, които ще представят по време на специализираното изложение на рекламната и печатната индустрия новостите в печатните технологии и производството на светлинна реклама, тенденциите в сувенирната кампания 2013 г. и ще демонстрират нови подходи в рекламната комуникация.

За Контакти:

Надежда Ванева, връзки с обществеността, Интер Експо Център

Източник:
www.iec.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.4657