Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

16 Октомври 12, 16:58 / Автор: Пощенска банка
Пощенска банка е финансовият съветник на изложение „Стройко 2000“
През периода 17-23 октомври експерти на Пощенска банка ще предоставят персонални финансови консултации в рамките на изложението „Стройко 2000“ в НДК. На щанда на финансовата институция посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят с продуктите на банката, както и да получат съвет, съобразен с личните им нужди и планове.
Изложението се провежда между 17 и 23 октомври в НДК

16 октомври 2012 г.

През периода 17-23 октомври експерти на Пощенска банка ще предоставят персонални финансови консултации в рамките на изложението „Стройко 2000“ в НДК. На щанда на финансовата институция посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят с продуктите на банката, както и да получат съвет, съобразен с личните им нужди и планове.

За клиентите, търсещи финансиране с цел покупка, ремонт, подобрения, строеж и довършване на жилище, банката предлага ипотечни кредити с нови по-ниски лихвени нива, започващи от 4,60 % за евро и левове. Офертата дава възможност клиентите да получат и 500 лева подарък по кредитна карта ИКЕА, а до 31 декември 2012 г. са освободени от такси за кандидатстване и предсрочно погасяване със собствени средства.

В началото на октомври Пощенска банка понижи и базовия лихвен процент по съществуващи жилищни кредити с 0,25 процентни пункта, което ще доведе до намаление на размера на погасителните вноски на клиентите. Това е поредната стъпка в стратегията на финансовата институция да предоставя най-доброто обслужване на своите клиенти.

Друга актуална оферта на банката е потребителският кредит, създаден спрямо личните предпочитания на клиента, за който не се дължат такси за разглеждане на документи и отпускане до 15.11.2012 г. Офертата позволява клиентът сам да определя размера на месечните си вноски, а условията и преференциите по кредита се определят според конкретния клиентски профил.

В рамките на изложението Пощенска банка предлага и персонални решения за управление на средствата на малкия бизнес. Специално разработените пакети „Динамика“ предлагат на малките фирми конкретни решения, които значително оптимизират разходите им за банково обслужване. Пакетите включват откриване на разплащателна сметка в левове без такса, безплатна регистрация за интернет банкиране, безплатно издаване на фирмена дебитна карта и възможност за овърдрафт. С продуктовите пакети малките компании могат да спестят между 10% и 49% от разходите си за банково обслужване.

Щандът на финансовата институция на „Стройко“ е номер 205. Клиентите могат да получат актуална информация за продуктите и на тел. 0800 18 000 или в най-близкия клон на Пощенска банка.


„Стройко 2000“ е най-голямото търговско изложение за архитектура, строителство и обзавеждане, провеждано в България. Традиционно то се провежда два пъти в годината на близо 5 000 кв. м в Националния дворец на културата в София. В есенното изложение участват 300 фирми, които представят както български, така и вносни стоки. Изложението е отворено за посетители всеки ден от 10 до 19 ч. през периода 17-23 октомври. Входът е свободен.

Пощенска банка, с правно име „Юробанк И Еф Джи България” АД, е член на Юробанк Груп.

Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.

Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.

Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

За Контакти:

За допълнителна информация:
Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
тел. 02/81 66 100
e-mail: IZZaharieva@postbank.bg

Източник:
www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5902