Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

18 Октомври 12, 21:35 / Автор: Балкан Сървисис
Балкан Сървисис представи възможностите на модела „ERP система като услуга“ на форума „Информационните технологии – двигател и конкурентно предимство за бизнеса“
Николай Миленков, мениджър “Продажби и бизнес развитие”, в Балкан Сървисис проведе лекция на тема „Atlantis 2012 – софтуер като услуга“, представяйки предимствата на модела SaaS (Software as a Service – софтуер като услуга) при използването на бизнес софтуер
Българската консултантска компания Балкан Сървисис представи възможностите за използване на ERP системата Atlantis ERP като услуга – срещу месечен наем на лицензите и сървърите. Това стана днес, в рамките на 12-та национална конференция за системи за управление на бизнеса „Информационните технологии – двигател и конкурентно предимство за бизнеса“. Събитието се провежда днес в столичния хотел Хилтън, а Балкан Сървисис и Atlantis ERP са Генерални партньори на форума.

Николай Миленков, мениджър “Продажби и бизнес развитие”, в Балкан Сървисис проведе лекция на тема „Atlantis 2012 – софтуер като услуга“, представяйки предимствата на модела SaaS (Software as a Service – софтуер като услуга) при използването на бизнес софтуер. Компанията предлага възможност за работа на ERP решението върху сървъри които физически се намират и се поддържат в нейния център за данни. Това позволява на клиентите да се сдобият с пълноценно ERP решение при много по-изгодна цена и без да правят капиталови разходи, както и да спестят редица допълнителни средства от закупуване на сървъри, изграждането на сървърно помещение и наемането на още скъпоплатени ИТ специалисти.

Филип Мутафис, управляващ партньор в Балкан Сървисис също говори пред аудиторията на форума, а темата на лекцията му беше „Atlantis ERP като платформа“. Той представи предимствата на системата, възможностите за работа с нейния комплект за разработка на приложения (SDK – Software Development Kit), лекотата на употреба и различните функционални модули, които се предлагат с Atlantis ERP – CRM (Customer Relationship Management), retail и система за управление на съдържанието в уеб среда (CMS – Content Management System).

Повече за Балкан Сървисис

Балкан Сървисис ООД (http://balkanservices.com/) предлага консултантски услуги в сферата на приложенията за управление на бизнеса с акцент върху ERP (Enterprise Resource Planning), BI (Business Intelligence) и CRM (Customer Relationship Management). Повече информация за предлаганите от компанията SaaS решения е достъпна на този адрес:
http://new.balkanservices.com/services.php?id=SAAS

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник: http://balkanservices.com/index.php

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.9174