Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Здравеопазване

Вземи в gLOG
22 Октомври 12, 15:10 / Автор: Комуниакционна агенция PRoWay
“Грижата за пациента” е основна тема на бизнес форум MySuccess.bg in Pharmacy на 29 ноември
Събитието ще представи добрите практики от фармацевтичния и здравния сектор и ще разгледа тенденциите при GMP стандартите
София, 22 октомври 2012 г. Последните тенденции при стандартите за добрите производствени практики (GMP) и управлението на риска са ключови теми за добрата грижа за пациента и осигуряването на качествени фармацевтични продукти. Добрите бизнес практики от здравната и фармацевтичната област ще бъдат обсъдени по време на второто издание на бизнес форума MySuccess.bg in Pharmacy – „С грижа за пациента“, организиран от списание ENTERPRISE. Форумът ще се проведе на 29 ноември 2012 г. в хотел Холидей Инн, град София.

Производители, дистрибутори, представители от аптеки и частни медицински центрове и болници ще дискутират управлението на риска като добра производствена практика, европейските стандарти за развиване на аптечна дейност и ще почерпят опит от успешните бизнес формули на чуждестранни фармацевтични производители. Участниците ще набележат и тенденциите в продажбите на лекарства в България, ще обсъдят предизвикателствата в частните болници и управлението на рисковете в здравните заведения като ключов фактор в добрата грижа за пациентите.

MySuccess.bg in Pharmacy поставя в центъра грижата за пациентите и отношенията с тях. По време на форума ще се обърне внимание на подхода към пациента – комуникацията с него, предоставянето на качествени продукти и услуги.

Бизнес форумът MySuccess.bg in Pharmacy разглежда реални практически казуси, насочени към последните тенденции за сектора, като „GMP международен стандарт за фармацевтичната индустрия”, “GPhp – Добра аптечна практика”, „Управление на качеството и контрол на продукцията за износ и внос” и „Управление на риска – добра производствена практика“.

Официални спонсори на бизнес форума: Булвария Холдинг и TBI Leasing

Форумът ще се осъществи с медийната подкрепа на: jobs.bg, economy.bg, one.bg, dariknews.bg, lex.bg, econ.bg, economynews.bg, inews.bg, BitEvents.net, moitepari.bg

Повече информация: http://pharmacy.mysuccess.bg

За информация и регистрация:
Надя Гогова

Списание "Enterprise"
тел. 02/983 5889
моб. +359 894 426 239
E-mail: nadya@enterprise.bg
web: www.enterprise.bg

За медийни запитвания:
Стоян А. Стоянов
PR Director

PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg


Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5382