СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Автомобили и горива

23 Октомври 12, 13:11 / Автор: АutoExpert International Ltd (AEI)
Независим оценител на BMW улеснява сделките с обратно изкупуване
През месец октомври в шоурума на BMW Бова Кар - гр. Бургас, се проведе специализираното изложение BMW Premium Selection, което представи възможностите на програмата за сертифицирани употребявани автомобили BMW Premium Selection. На място бяха изложени над 20 налични автомобила от програмата, които се предлагаха с 24 месеца гаранция.
В програмата на BMW Premium Selection взе участие и независимия оценител АутоЕксперт Интернешънъл ЕООД. Всеки от посетителите проявил интерес към сделки, включващи замяна на настоящия автомобил можеше да се възползва от безплатната оценка на компанията, специализирана в определяне на действителната стойност на ПС, изчисляване на цената за ремонт и определяне на техническото състояние и издаване на сертификат за качество „Сигурност на пътя”.

„BMW Premium Selection e доказала се платформа, която предоставя на потребителите напълно ново изживяване при избора и покупката на употребяван автомобил, като елиминира рисковете свързани с техния произход и обслужване. Тя интегрира всички етапи свързани с покупката, включително възможността за обратно изкупуване. В този смисъл независимите експертни оценки на АутоЕксперт Интернешънъл ЕООД са още едно улеснение за нашите клиенти. Вярваме, че с цялостната концепция гарантираме същото високо качество на продуктите и обслужването при продажбата на употребявани автомобили, каквото е валидно при продажбата на нови автомобили BMW.” коментира Антоан Михайлов, Мениджър Употребявани автомобили в BMW Group България.

АутоЕксперт Интернешънъл ЕООД, със своите услуги, е на българския пазар от 1992 година. Дейността й е специализирана в сферата на Автотехническите експертизи. Експертизи, изготвяни от експертите на АЕИ са:

● Определяне на действителна стойност на ПС (леки автомобили, товарни автомобили, автобуси и специална техника).
● Изчисляване цената на ремонт на ПС по Наредба 24 (леки автомобили, товарни автомобили, автобуси и специална техника).
● Определяне техническото състояние на автомобил и издаване на Сертификат за качество “Сигурност на пътя”.

За Контакти:

Анна Крантова
АutoExpert International Ltd (AEI)
ak@auto-expert.biz