Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
23 Октомври 12, 13:22 / Автор: Сирма Мобайл
Сирма Мобайл създаде мобилното приложение за паркиране SMS Паркинг
То разпознава автоматично местоположението на шофьора и позволява лесно заплащане със SMS
Българската софтуерна компания Сирма Мобайл, която е част от Сирма Груп, представи новото си мобилно приложение за паркиране SMS Паркинг. То се отличава с лесната си употреба, може автоматично да определя местоположението на шофьора по GPS – не само в кое населено място се намира, а и дали е например в Синя, или Зелена зона. След това приложението предлага варианти за разплащане, а самото изпращане на SMS става с един клик на екрана на телефона. Освен това SMS Паркинг позволява да съхраняваме различни номера на автомобили в него (например личната кола, служебната, автомобилът на съпругата и др.) и във всеки момент да избираме с няколко клика, за кое возило да заплатим паркиране.

Приложението работи в градовете София, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Русе, Пазарджик, Силистра и курорта Слънчев бряг, но предстои техният брой да се увеличава. На този етап то има само версия за телефони с операционната система Windows Phone*, а в бъдеще екипът на Сирма Мобайл планира да създаде версии за iOS, Android* и др. популярни платформи. В добавка SMS Паркинг предлага и информация, към кого трябва да се обърнем в случай, че ни вдигнат колата с „паяк“ или ни сложат скоба.

Приложението е достъпно на адрес: http://j.mp/smsparking

Повече за Сирма Мобайл

Екипът на Сирма Мобайл е специализиран в разработката на мобилни приложения и услуги и има няколкогодишен опит в иновативни сфери като LBS (Location Based Services), NFC (Near Field Communications), JavaME (Java Platform, Micro Edition), както и в разработката на приложения за най-популярните мобилни платформи: iPhone, Android, Symbian, BlackBerry и Bada. Стремежът на компанията е да се развива като глобален разработчик на услуги с добавена стойност, както и да постави мобилните иновации в услуга на хората, създавайки приложения със съизмерим обществен ефект.

* - Windows Phone, Android и iOS са запазени марки на съответните компании.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://sirmamobile.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1134