Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

23 Октомври 12, 13:46
Делтасток става маркет мейкър на два допълнителни фючърсни договора на борсата за фючърси и деривати SIBEX в Румъния
Компанията беше първият чуждестранен брокер – маркет мейкър на SIBEX преди два месеца и сега разширява дейността си на борсата.
Делтасток, водеща компания в онлайн търговията с валута и договори за разлика, беше приета като маркет мейкър на фючърси SIBGOLD и SIBGOLD_RON на SIBEX – най-големия регулиран пазар за борсово търгувани деривати в Румъния. Делтасток предлага също котировки на DEDJIA_RON, EUR/USD_RON и DEOIL_LSC на пазара на SIBEX.

Почти 15-годишният опит на Делтасток в търговията с деривативни инструменти ще бъде полезен за румънските инвеститори, като компанията вярва, че апетитът на местните инвеститори към тези продукти ще продължава да расте.

„Надяваме се Делтасток да стане един от основните маркет мейкъри на SIBEX, като смятаме да постигнем това чрез предлагане на нови финансови инструменти и по-добри условия за търговия“, каза Николай Недков - изпълнителен директор на Делтасток.

Борсата за деривати SIBEX (Sibiu Stock Exchange) е основана през 1994 г. и е лидер на пазара на борсово търгувани деривати в Румъния. Лицензирана е от Румънската комисия за ценни книжа (National Securities Commission - CNVM) и предлага на своите клиенти търговия с фючърси, опции, както и ДЗР върху валута, индекси и акции.

Източник:
https://www.deltastock.com/bulgaria/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1118