Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
22 Октомври 12, 23:23 / Автор: United Partners
Gillette представя своя отбор, който ще преобърне деня на няколко мъже в България
Трима от най-големите любимци на жените – чаровният певец Орлин Павлов, известният актьор и режисьор Ники Илиев и уважаваният готвач Иван Звездев – подкрепят известната марка за мъжка козметика и показват как ритуалът по бръснене може да преобърне деня на всеки. Типично за стила на Gillette, събитието се състоя в артистична атмосфера в Музея за съвременно изкуство и бе водено от популярния актьор и шоумен Александър Сано.
19 октомври 2012г., София: Вчера Gillette представи своя отбор от трима известни български мъже, които подкрепят новата кампания за самобръсначката Gillette Fusion ProGlide, с която бръсненето срещу посоката на растежа на косъма е изключително комфортно, осигурявайки им страхотен старт на деня. Трима от най-големите любимци на жените – чаровният певец Орлин Павлов, известният актьор и режисьор Ники Илиев и уважаваният готвач Иван Звездев – подкрепят известната марка за мъжка козметика и показват как ритуалът по бръснене може да преобърне деня на всеки. Типично за стила на Gillette, събитието се състоя в артистична атмосфера в Музея за съвременно изкуство и бе водено от популярния актьор и шоумен Александър Сано.

Отборът на Gillette преобърна представите на присъстващите, като им показа, че както бръсненето има две страни – по посоката и срещу посоката на растежа на косъма, така и всеки от тях си има две страни. Иван Звездев показа, че музиката и готвенето наистина вървят ръка за ръка, разкривайки, че голямата му страст е свиренето на саксофон и дори има свой оркестър. Ники Илиев остави елегантния си костюм настрана и се доказа като истински майстор на бойните изкуства – явно тайната на перфектната му фигура са усилените тренировки по кикбокс. А Орлин Павлов разкри, че страстта му не е само в музиката, но и далеч, сред звездите, в магията на астрономията.

„За много мъже бръсненето е абсолютно мъчение – дразнене, скубане, порязвания, обриви. За мен като певец външния вид е изключително важен, затова се доверявам само и единствено на Gillette Fusion ProGlide”, сподели Орлин Павлов по време на събитието. Ники Илиев добави, че „Gillette Fusion ProGlide е самобръсначката, която ми позволява да се бръсна с еднакъв комфорт както по посока на растежа на косъма, така и по посока, обратна на растежа на косъма”. „С Gillette Fusion ProGlide Power кожата ми не се възпалява, дори при бръсненето срещу посоката на растежа на косъма. А за мен това е много важно, понеже в телевизията има много близки планове и всеки дефект по лицето си личи”, отбеляза Иван Звездев.

Технологията на Gillette Fusion ProGlide™ е проектирана така, че да предоставя невероятен комфорт при бръснене на контра, благодарение на:
• По-тънки ножчета, които бръснат удобно близко до кожата, за по-ниско съпротивление, позволяващо на ножчетата да режат без усилие косъма.
• Микрогребенът, който оптимално насочва брадата към ножчетата, като по този начин се намалява режещата сила.

По време на събитието, водещият Александър Сано обяви и стартиращата на 22 октомври игра във Facebook страницата на Gillette Bulgaria. В продължение на 4 седмици, звездният отбор на Gillette ще насърчава потребителите също да споделят своята скрита страст, като споделят в специалното приложение свои снимки от ежедневната си работа и от тайното си хоби. Всяка седмица участниците ще се състезават за 10 позлатени с 24 карата злато самобръсначки Gillette Fusion ProGlide, а големите победители от играта ще изкарат един ден с отбора на Gillette. Ники Илиев, Орлин Павлов и Иван Звездев обещават да приготвят много изненади за победителите, за да им осигурят един истински преобръщат и запомнящ се ден.



За P&G Beauty & Grooming
Продуктите на P&G Beauty & Grooming превръщат красивите мечти в реалност за жените по цял свят и помагат на мъжете да изглеждат и да се чувстват отлично всеки ден. С повече от 100 различни марки в близо 130 страни по света, P&G Beauty & Grooming реализира продажби от 28 милиарда долара в световен мащаб за фискалната 2007/08 година, като това я прави една от най-големите компании за козметика и продукти за бръснене. P&G Beauty & Grooming предлага надеждни марки с водеща технология, за да посрещне цялостно нуждите за красота и чистота, включвайки Pantene®, Olay®, Head & Shoulders®, Max Factor®, Cover Girl®, DDF®, Frederic Fekkai®, Wellaflex®, Rejoice®, Sebastian Professional®, Herbal Essences®, Koleston®, Clairol Professional®, Nice ’n Easy®, Venus®, Gillette®, SK-II®, Wella Professionals®, Braun®, както и водещи престижни марки парфюми - от масово разпространените в търговската мрежа до висококачествените луксозни, международно известни марки като Hugo Boss®, Lacoste® и Christina Aguilera®. Посетете www.pg.com, за да научите най-новото и да получите подробна информация за P&G (NYSE: PG) и нейните марки.

За Контакти: United Partners

Източник: United Partners

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.1582