Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
24 Октомври 12, 13:57 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
„Как да продаваме успешно в социалните медии?“ ще научим в ИНТЕРПРЕД-СТЦ София на 27 октомври
ИНТЕРПРЕД – Световен търговски център София ще бъде домакин на Social Me Workshop #9
София, 24 октомври 2012 г. ИНТЕРПРЕД – Световен търговски център София ще бъде домакин на Social Me Workshop #9 на 27 октомври 2012 г. (събота). Специалисти от областта на социалните медии, дигиталния маркетинг, рекламата и комуникациите споделят своя опит за успешни продажби чрез социалните медии.

По време на пет панела участниците ще разгледат интересни и актуални казуси, от които да почерпят опит за присъствието в социалните медии, използването на различни приложения и често срещаните грешки при комуникацията с феновете във Facebook – какво вече не работи ефективно за развитието на бранда.

Social Me Workshop #9 обръща внимание на създаването на игри и конкурси във Facebook с цел привличане на повече фенове и дава съвети за реакция при нападки и критични ситуации по време на комуникацията с тях. Лекторите на семинара ще акцентират и върху нововъведението "Facebook оферти" и създаването и използването на видео в социалните медии с цел популяризиране на продукти и услуги.

Освен съвети за работа със социалните медии, участниците в семинара ще почерпят опит и в областта на онлайн търговията. Те ще се запознаят с практиките при създаването и управляването на онлайн магазин чрез интересни примери и казуси.


За ИНТЕРПРЕД - СТЦ София

ИНТЕРПРЕД-СТЦ София е акционерно дружество, предлагащо бизнес услуги и опериращо със собствено недвижимо имущество. Компанията отдава под наем офиси, конферентни зали, паркинги, организира бизнес срещи и търговски мисии. ИНТЕРПРЕД Конферентен Център разполага със 7 зали и отлични технически условия за провеждане на всякакъв тип събития. ИНТЕРПРЕД-СТЦ София предоставя всички модерни услуги за съвременния бизнес на високо световно ниво, съгласно приетите стандарти на Асоциацията на Световните Търговски Центрове, както и в съответствие с изискванията на местни браншови организации, на които е член.


За допълнителна информация:

Стоян А. Стоянов
PR Director
PRoWay Communications Agency
Моб. тел.: + 359 (879) 646 648
+ 359 (888) 889 811
E-mail: stoyanov@proway.bg


Източник: 
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1123