Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
24 Октомври 12, 21:02 / Автор: CKBB
ASUS представя новата серия тъч-нетбуци VivoBook
Серията предлага на потребителите интуитивно изживяване, подобрена работа, мултимедия и практичен дизайн

ASUS VivoBookS200 иS400 бележат началото на нова серия продукти в диапазона от 11.6 до 14 инча, всички изградени около концепцията за естествения допир като ключов елемент за невероятно изживяване. Оптимизирани за Windows 8, устройствата притежават атрактивна, здрава и портативна конструкция.Всички те се отличават с ASUS SonicMaster звук, 2-секундно зареждане при включване, както и 32GB WebStorage място за съхранение на данни в облака за три години. ASUS VivoBookобещава един изцяло нов начин за интуитивна работа с ноутбук и още нови модели до края на годината.

 
VivoBooksприбавят щастие в живота

Осигурявайки най-напредналата тъч технология за интуитивна работа, VivoBook S200 и S400 продължават линията на ASUS Customer Happiness 2.0, предлагайки технологии, които допринасят за по-добър и приятен начин на живот. Всички продукти от серията VivoBook са проектирани с идеята да обединяват забележителна естетика, безкомпромисен звук и интуитивна тъч технология. Те са перфектен избор при нарастващата тенденция за използване на облака в ежедневната работа, поддържайки безпроблемна връзка в движение и създадени, за да правят хората по-щастливи с технологиите, които могат да използват, независимо къде се намират.

 

 

Принципи при дизайна

 

За да постигнат атрактивния външен вид, дизайнерите на VivoBook се спряха на елегантни форми за всички продукти от серията. Стъклото обхваща целия екран, докато корпусът е направен от фин и надежден метал, който препраща към стила на други иновативни продуктови линии като ZENBOOK. В същото време VivoBook притежава свое уникално излъчване, което кара притежателите му да го носят с гордост. Моделите са проектирани да бъдат достатъчно удобни за пренасяне със своите загладени ръбове и носят усещане за спокойствие. VivoBookS200 и S400 се предагат в разнообразни и жизнени цветове.

 
Всичко за интуитивния тъч

От инженерна и технологична гледна точка, основната цел на VivoBook е да осигури интуитивно тъч изживяване при използването на Windows 8. Тъчскрийнът не е просто екстра – той е есенцията на VivoBook. Всички модели от серията притежават високочувствителни мултитъч панели и по-големи тъчпадове, работещи с технологията ASUS Smart Gesture за по-гладка и интуитивна работа. КомпактниятS200 използва тъчпад за 14-инчови ноутбуци с по-голяма контактна площ. Взети заедно, тези характеристики гарантират незабравимо тъч изживяване.

 

Жив звук съсSonicMaster

Верен на името си, VivoBook доставя реалистично преживяване във всеки аспект. Продуктите са оборудвани с ексклузивната технология ASUS SonicMaster, която осигурява мощен звук с широк обхват, дълбок бас и ясни вокали. VivoBook разчита на опита в хардуерното и софтуерно оптимизиране на аудио инженерите на ASUS и предоставя по-добра мултимедия с технологията, носителка на Technical Grammy - MaxxAudiо. S200 е снабден с компоненти, характерни за по-големи по размер модели. Неговите говорители са проектирани за 14 до 15-инчови модели, предоставящи по-мощен и потапящ звук в сравнение с този на обемистите стандартни ноутбуци.

 

 

Невероятно бърз и предназначен за облака

 

Връщането към работа от спящ режим става само за 2 секунди, което дава на потребителите почти незабавен достъп до Windows 8, дори след продължителен престой в режим на готовност, премахвайки досадното чакане при рестартиране на системата. Батерията на VivoBook S200 издържа в “Stanby” режим до цели 15 дни. Това пасва отлично на идеята за работа в облака, с която е създадена серията VivoBooks. Всички модели получават 32GB място в ASUS WebStorage безплатно за три години.

 

 

Започват предварителните поръчки

 

ASUS би искал да напомни на клиентите по света, че се очаква продуктите от серията VivoBook да представляват засилен интерес заради съчетанието на луксозен дизайн с ексклузивни технологии и Windows 8. Поради тази причина предварителните поръчки започват от днес, като се очаква продажбите да стартират към края на месеца.

 
Спецификации
Model
ASUS VivoBook S200
ASUS VivoBook S400
Processor

Intel® Core™ i3
Intel® ULV Pentium® 987
Intel® ULV Celeron® 847

Intel® Core™ i7/i5/i3

Intel® ULV Celeron® 987
Intel® ULV Celeron® 847

Operating system
Windows 8
Windows 8/Windows 8 Pro
Display
11.6" 16:9 HD (1366 x 768) LED backlit
14" 16:9 HD (1366 x 768) LED backlit
Graphics
Integrated
Integrated
Memory
1333MHz DDR3 up to 4GB
1600MHz DDR3 up to 8GB (onboard 2GB/4GB + 1 DIMM)
Hard drive
320GB/500GB, 5400rpm
320GB/500GB 5400rpm+ 24GB SSD (cache)
Optical drive
N/A
N/A
Dimensions
30.3cm x 20.0cm x 2.17cm
33.9cm x 23.9cm x 2.1cm
Weight
1.40Kg (with 38W/h polymer battery)
1.8Kg (with 44W/h polymer battery)

Продуктовите спецификации и характеристики могат да се променят без предизвестие. Проверете на www.asus.comза повече подробности.

 
###
Повече за ASUS

ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, Eee Box и персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и мобилни телефони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са 11.9 млрд. щатски долара.                                

 
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

9.107