Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

24 Октомври 12, 21:55 / Автор: Пощенска банка
Пощенска банка с нови по-изгодни условия за потребителски кредити
Пощенска банка предлага нови, по-изгодни условия за потребителски кредити, валидни за всички клиенти, подали искане за кредит до 15 ноември 2012 г. Облекчението е в премахването на таксите, които се заплащат при кандидатстване и усвояване на кредита.
До 15 ноември 2012 г. клиентите са освободени от такси за кандидатстване и отпускане на кредит

23 октомври 2012 г.

Пощенска банка предлага нови, по-изгодни условия за потребителски кредити, валидни за всички клиенти, подали искане за кредит до 15 ноември 2012 г. Облекчението е в премахването на таксите, които се заплащат при кандидатстване и усвояване на кредита.

Премахната е стандартната такса за разглеждане на искане за кредит в размер на 40 лева, а също и таксата за усвояване на кредит в размер на 1% от усвоената сума. По този начин клиентите кандидатстват за потребителски кредит от Пощенска банка напълно безплатно.

Промоционалните условия са валидни за стандартния потребителски кредит на банката и за кредит „Браво“ – продукт, с който кредитополучателят може да обедини няколко задължения към други банки или други финансови институции и по този начин да намали с до 30% сумата, която е отделял месечно за обслужването им.

Потребителските кредити на Пощенска банка са с максимален срок на изплащане до 10 години и с ценови условия и преференции спрямо индивидуалния финансов профил на клиента. Допълнително предимство е и възможността за гъвкавото им погасяване с опция „Флекси“, която дава възможност на кредитополучателите в рамките на всяка календарна година да намаляват наполовина до 6 месечни вноски или да пропускат 1 вноска.

Повече информация за потребителските кредити на финансовата институция може да бъде намерена на www.postbank.bg, тел. 0800 18 000 или в най-близкия клон на Пощенска банка.

Пощенска банка с правно име „Юробанк И Еф Джи България” АД е член на Юробанк Груп.
Юробанк Груп е европейска банкова организация със 73,6 млрд. евро активи (към първо тримесечие на 2012 г.), която предлага универсално банкиране в осем страни. Юробанк е втората по големина банка в Гърция, с водещи позиции в България, Румъния и Сърбия. Банката предлага ексклузивни решения за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон и присъства на банковия пазар в Украйна.
Повече информация за Пощенска банка можете да намерите на www.postbank.bg.
Повече информация за Юробанк можете да намерите на www.eurobank.gr.

За Контакти:

За допълнителна информация:
Илияна Захариева, началник отдел „Корпоративни комуникации”, Пощенска банка
тел. 02/81 66 100, e-mail: IZZaharieva@postbank.bg

Източник:
www.postbank.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0832