Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

24 Октомври 12, 22:00 / Автор: Ланком България
TP-Link представи 12 портов Gigabit комутатор за нуждите на натоварените бизнес отдели
Устройството е оптимизирано за едновременна работа с глас, видео и данни, и разполага с богат набор от инструменти за защита на информацията
Разработчикът на мрежово оборудване TP-Link представи новия си комутатор TL-SG5412F, създаден с цел да задоволи нуждите на работни групи и отдели. Продуктът предоставя пълен набор от опции за управление на Layer 2 и може да предложи максимален капацитет където пожелаят потребителите – до сериозно натоварени работни групи в крайните точки на мрежата или на устройства от агрегираното ниво в бизнес мрежите. Освен това комутаторът е оборудван с 4 1000BASE-T порта, предоставящи впечатляваща мрежова гъвкавост. Моделът може да бъде намерен при българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Моделът има страхотни опции за предоставяне на сигурност и улеснено управление. Списъкът с възможностите за достъп (Access Control List - ACL, от L2 от L4) и системата TP-Link strong safeguard предоставят сериозно ниво на сигурност от ядрото до края на мрежата срещу broadcast storm, ARP, атаки с предизвикване на отказ от услуги (DoS - Denial-of-Service) и др. Управлението на качеството на услугата (Quality of Service - QoS, L2 до L4) предоставя възможности за подобрено менажиране на трафика, за да се трансферират данните бързо и безпроблемно. Настройките се правят лесно, а уеб интерфейсът е оптимизира времето на служителите.

Възможности за комутиране от високо ниво

L2 управляемият комутатор TL-SG5412F предоставя неблокиращи комутиращи възможности за гигабитови връзки и постоянен агрегиран трафик от 24Gbps. Устройството се предлага с 12 гигабитови порта и 4 combo RJ45 порта. Със своите възможности за комутиране от високо ниво, TL-SG5412F може да увеличи чувствително мрежовата производителност.

Възможности за виртуално групиране (stacking)

IP Clustering системата на модела позволява до 32 комутатора TL-SG5412F да бъдат управлявани от едно IP, независимо от географското разположение. С идентифицирането на всичките комутатори с един IP адрес, групирането може да бъде лесно конфигурирано и наблюдавано.

Широка стратегия за сигурност

Вграденият Access Control Lists инструмент ограничава достъпа до информационно чувствителни мрежови ресурси чрез прекъсване на пакети. Това става на базата на източник и определен MAC адрес, IP адрес, TCP/UDP портове и дори VLAN ID. Това се постига на хардуерно ниво, като комутиращото изпълнение остава без компромис в качеството. TL-SG5412F поддържа 802.1X аутентикация, която се използва при връзка с RADIUS сървъра, за да изисква определена удостоверяваща информация преди достъп до мрежата да бъде позволен.

Корпоративно ниво на защита и гъвкавост

TL-SG5412F поддържа различни стандарти за управление, като интуитивен уеб базиран графичен интерфейс (Graphical User Interface - GUI) или команден ред (Command Line Interface - CLI), а административният трафик може да бъде защитен със SSL или SSH криптиране. SNMP (v1/2/3) и RMON поддръжката позволява на комутатора да бъде избирани различни статуси информация и да се пращат известия за необикновени събития.

Oптимизиран за гласови и видео приложения

За да интегрирате глас, данни и видео услуги в една мрежа, TL-SG5412F приема разнообразни QoS политики. Администраторът може да създаде приоритет на трафика базиран на различни опции включително IP или MAC адрес, TCP или UDP порт номер и др., така че гласът и видеото да са винаги ясно, гладки и без забавяния. С поддръжката на Voice VLAN, гласовите приложения работят много по-добре. За другите мултимедийни приложения по заявка (multimedia-on-demand) като телевизия (IPTV) моделът предоставя съвременни опции за бързо управление на поточните данни. Например IGMP snooping функцията осигурява интелигентно комутиращо насочване за multicast поточност само за определени абонати докато IGMP throttling & filtering забраняват на ниво порт, за да се прекрати неоторизиран multicast достъп.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

Източник:
www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.113