Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
24 Октомври 12, 22:18 / Автор: eventA PR Agency
Natura Bisse е част от откриването на сезона в Банско на Premier Gastronomy Festival
Испанският козметичен лидер Natura Bisse Barcelona, който е на българския пазар от три години ще бъде част от първия по рода си Premier Gastronomy Festival 2012 организиран от Premier Luxury Mountain Resort в Банско.
Esthetic Privilege, фирмата представител за страната ни на луксозната марка започна още в началото на годината серия събития под надслова ВКУСЪТ НА КРАСОТАТА. Луксът и блясъкът на диамантите се превръщаха в гурме специалитети от известния шеф-готвач Борис Петров. За първи път ВКУСЪТ НА КРАСОТАТА се случи извън Бевърли Хилз, САЩ. NATURA BISSE избра България, за да постави началото на поредица от събития под същото мото, които протичат в реномирани СПА дестинации в целия свят.

Premier Luxury Mountain Resort в Банско е една от луксозните дестинации, където може да бъде намерена единствената козметика в света, която съдържа стрити диаманти и е последното поколение грижа за кожата, концентрирала усилията си в борбата със стареенето. В СПА центъра на хотела, собственост на Victoria SPA, всеки гост може да се наслади на ритуалите на Natura Bisse. Съдържаща уникална формула, колекцията е научно разработена, за да постигне уникалното съчетание на над тридесет елемента против стареенето, които реструктурират, защитават и подобряват състоянието на кожата.

В рамките на десет дни (1 – 11 ноември) Premier Gastronomy Festival 2012 ще е празник на най-талантливите главни готвачи, сомелиери, винопроизводители, търговци на бира и местни производители за едно разточително епикурейско преживяване. На фестивала всички гости ще имат възможност да усетят съвсем отблизо вълшебствата на кулинарията, виното и алкохола в курсовете по готварство, да бъдат част от коктейлни партита, състезания между бармани, изложба на местни продукти, дегустация на вино и изтънчени вечери.

За Контакти:

eventA PR Agency, pr@eventa.bg

Източник:
http://www.estheticprivilege.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5408