Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

26 Октомври 12, 19:06 / Автор: Делтасток
Делтасток стартира Delta Trading 6.0 – с подобрен интерфейс, навигация и управление на позиции
Компанията обяви генерален ъпгрейд на своята платформа за онлайн търговия с валута, ценни метали и ДЗР.
Новата версия на Delta Trading включва изцяло новоразработен потребителски интерфейс, подобрена навигация, както и допълнителни функции за управление на позициите и поръчките. Засега на клиентите се предлага Beta версия на платформата, като финалната версия, включваща ECN (Level 2) модул за търговия, се очаква съвсем скоро.

Делтасток е заменила старото меню на Delta Trading с интуитивен и лесен за навигиране тулбар. Елементите от менюто вече са групирани по функционалност, което отнема по-малко пространство от екрана и същевременно прави платформата по-достъпна и удобна за използване.

Някои от новите функции включват: възможност за отваряне на няколко графики едновременно – лесно преминаване от една графика в друга, отваряне на графиката на инструмента в прозореца за нова поръчка, както и подреждане и групиране на прозорците в панел, с възможност за лесно и интуитивно преместване в и извън панела.

Delta Trading 6.0 е създадена с цел да направи търгуването още по-бързо и по-ефективно, като фокусът е върху оптимизирането на процеса, за да бъде възможно най-директен, улеснявайки потребителите при използване на богатата функционалност на платформата.

Платформата Delta Trading предлага за търговия 80 валутни двойки, злато, сребро, както и ДЗР върху акции, индекси, ETF, фючърси на петрол, суровини и финансови фючърси. Потребителите могат да търгуват всички тези инструменти през една професионална платформа. ECN (Level 2) търговия ще бъде на разположение скоро, давайки на клиентите възможността да търгуват при спредове, стигащи до 0 пипса, с шест доставчика на ликвидност (Interactive Brokers, FXCM, Dukascopy, LMAX, Citibank, and Deltastock). С десет вида поръчки, фиксирани и променливи спредове в една платформа, професионални графики и икономически новини в реално време, Delta Trading 6.0 е мощна, но същевременно лесна за използване.

За Контакти:„Делтасток“ АД

marketing@deltastock.com

Източник:
http://www.deltastock.com/bulgaria/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1724