Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Музика

Вземи в gLOG
31 Октомври 12, 08:47 / Автор: eventa PR Agency
Tuxedomoon ще свирят отново в зала Модерен театър
Експерименталната група ще се срещне с феновете в залата на Върбица 12. Датата остава 4 ноември, а билети се продават в мрежата на Eventim на цена 35 лева. Купените до момента билети важат без презаверка.
Концертът на калифорнийската група е част от европейското и турне, което ще завърши в края на ноември на фестивала SAINT GHETTO в Берн, Швейцария. С него музикантите отбелязват 35 години от създаването на бандата.

Година след първата й среща с българската публика Tuxedomoon ще свирят отново на сцената на зала Модерен театър, вместо в първоначално обявеното място - клуб Mixtape 5 - съобщават организаторите от Der Circle.

Датата остава 4 ноември, а билети за шоуто в София се продават в мрежата на Eventim на цена 35 лева. Купените до момента билети важат без презаверка – за тях са резервирани първите редове от залата с 400 седящи места. В деня на събитието на касата на залата ще се продават билети на цена 40 лева.

Създадена през 1977г. от студентите по електронна музика Блейн Л. Райнингер и Стивън Браун. Tuxedomoon започват да изнасят концерти по частни сбирки и да акомпанират на спектакли на театрални групи
Групата не функционира през по-голямата част от 90-те без да е обявявала, че се разпада. Членовете й изнасят концерти в различни конфигурации, с други музиканти. През 1990г. е издаден сборният концертен албум 10 Years in One Night. На 20 юли 2004г., Tuxedomoon се събират отново в състав, състоящ се от Блейн Л. Райнингер, Стивън Браун, Питър Принсипъл и Люк ван Лийсхоут и издават първия си от 10 години студиен албум Cabin in the Sky. В този си състав, формацията продължава да композира, да записва, да изнася концерти и да прави световни турнета и до настоящия момент. През 2006г. е записан и издаден албумът Bardo Hotel Soundtrack. Четиримата музиканти живеят в различни държави (Мексико, Гърция и др.) без това да е пречка за работата им. По повод тридесетия си рожден ден през 2007, издават още един студиен албум - Vapour Trails.
В България Tuxedomoon изнесоха първия си концерт през септември 2011г., именно в
зала Модерен театър в София.

Актуална информация за събитията следете на сайта на залата www.moderntheatre.org

За Контакти: eventa PR Agency

Източник:
www.moderntheatre.org

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1144