Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Медии

Вземи в gLOG
31 Октомври 12, 08:51 / Автор: Списание "Биограф"
Лили Иванова на корицата на новия "Биограф"
Ралица Василева от CNN, писателите Стефан Цанев, Паулу Коелю и дъщерята на Кърт Вонегът с ексклузивни интервюта в ноемврийския брой
Лили Иванова с непубликувана снимка отпреди 34 години е на корицата на новия “Биограф”, който е на пазара от 31 октомври, сряда. Фотообективът на Зафер Галибов е запечатал примата на естрадата с елегантна шапка по време на нейно посещение в редакцията на модно издание.

Ноемврийският брой отделя 20 страници на най-популярната певица у нас, която на 22 ноември ще изнесе голям концерт в “Арена Армеец”. В тях освен изчерпателен преговор на живота и над 50-годишната й кариера има и десетки снимки на Лили, доста от които виждат за пръв път бял свят.

Новият том на най-голямото българско списание предлага и няколко ексклузивни писателски интервюта. Първото от тях е със Стефан Цанев. “Живях в жестоко и подло време”, изповядва се големият наш поет и драматург пред журналистката Валерия Велева и разказва за трудния си път още от дете. “Всичките ми илюзии умряха заедно с Пражката пролет, а след 1989-а видях мечтата си омърсена”, споделя Стефан Цанев.

Ексклузивно интервю с Паулу Коелю по повод излизането на новия му роман у нас и разговор с художничката Едит Вонегът, дъщерята на големия американски писател Кърт Вонегът, допълват литературния микс в ноемврийския “Биограф”.

Сред другите хитове на броя е специалното интервю с Ралица Василева от Си Ен Ен. Кореспондентката на списанието Ирина Асиова разговаря с нея в централата на новинарския канал в Атланта, САЩ. Ралица говори за шока, който е преживяла, стъпвайки на американска земя преди две десетилетия, както и за кариерата си оттогава насам. Интервюто е илюстрирано с редки снимки от семейния архив на Василева, както и с актуални кадри от работното й място, за които тя позира специално за списанието.

“Младите лъвове” е новият артистичен проект на Касиел Ноа Ашер. Заедно с фотографката Нели Томова тя прави откровени портрети на шестимата най-популярни млади актьори днес – Филип Аврамов, Димо Алексиев, Александър Сано, Явор Веселинов, Йосиф Шамли и Иво Желев.

Очерци за ваятелят на Царя и на Свободата в Русе – италианския скулптор Арнолдо Дзоки, за вечно влюбения бийтълс Пол Маккартни, за мормона, който пожела Америка – Мит Ромни и за канцлера Хелмут Кол, който преобрази Европа, са други впечатляващи материали в 228-страничното списание.

Ноемврийският брой предлага още ексклузивни интервюта – с австрийския пилот и бизнесмен Ники Лауда, с легендата на щангите Янко Русев, с внука на Тодор Живков – Тодор Славков и с бившия вътрешен министър Румен Петков.

И този месец по традиция “Биограф” миксира биографичните статии и интервюта с материали за мода, лайфстайл, рецензии за нови книги, филми и албуми, любопитни факти и забавни цитати.

За Контакти: editorial@biograph.bg

Източник:
www.biograph.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1158