Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
31 Октомври 12, 10:27 / Автор: CKBB
ASUS ROG и Ubisoft® дават безплатен достъп до най-добрите екшън игри
От днес, 31 октомври 2012 г., клиентите, които поръчат избрани ROG продукти, ще се сдобият с една от най-добрите игри по избор
Със започването на най-натоварения за геймърите период в годината, ASUS ROG с гордост представя на потребителите бонус игра в партньорство с Ubisoft®. В промоцията ще вземат участие избрани ROG дънни платки, настолни компютри, звукови карти и слушалки, както и някои видео карти от ASUS. Всички те са плод на изключителна иновация и са съобразени с нуждите на любителите на игри. Като лидери в геймърския PC хардуер, ROG и ASUS предлагат изключителни продукти, а към тях клиентите получават и атрактивни бонус игри на един от най-големите производители на видео игри.

Световният лидер в геймърското оборудване в комплект с най-продаваните иновативни игри
Ексклузивната кампания може да насърчи и най-взискателните клиенти да инвестират в най-доброто. Селектираните ROG продукти включват дънни платки, настолни компютри, звукови карти и слушалки, както и някои видео карти от ASUS. Всички те носят страстта и смелия дизайн на ROG и ASUS, както и много геймърски екстри. Потребителите ще получат ексклузивен Ubisoft® download-код, който може да бъде използван на ASUS UBIShop™ промо-страницата за една от петте описани по-долу игри.* Стартът на промоцията и на специализираната страница е на 31 октомври 2012 г.

В промоцията участват следните ROG и ASUS продукти:

- Maximus V Formula, най-усъвършенстваната дънна платка за овърклок от ROG серията до този момент, заредена с много екстри, Intel® LGA 1155 цокъл, Z77 чипсет, както и патентованата технология ROG Fusion Thermo Solution за въздушно и водно охлаждане, геймърско озвучаване и оптимизиран LAN.

- При видео картите, клиентите ще могат да избират сред няколко модела: ASUS GeForce® GTX 680, GTX 670 и GTX 660. Всички те са снабдени с DirectCU II система за 20% по-ниска работна температура и три пъти по-малко шум в сравнение с референтните модели. GTX 660 е снабден с 2GB памет, докато GTX 680 и GTX 670 пристигат с 4GB, което ги прави идеални за игри с висока резолюция.

- ROG CG8480, ROG CG8580, както и мощният TYTAN CG8890, са предложенията при настолните компютри. Последният е снабден с шестядрения процесор с водно охлаждане Intel® Core™ i7 с незабавно превключване към режим Turbo Gear, dual-GPU GTX 690 видео карта, Crimson Fans вентилатори и атрактивна кутия.

- Геймърската саундкарта ROG Xonar Phoebus също е част от предложението със своя въздействащ и силен звук и ROG Command. Като допълнение към нея идват и слушалките ROG Vulcan PRO, които притежават единствената по рода си геймърска технология за изолиране на външния шум (до 85% ANC) . Vulcan PRO се грижи и за професионалните геймъри, които пътуват доста и предлага ROG Spitfire USB звуков процесор, устойчив калъф и свалящи се микрофон и кабел.

Избор сред петте най-добри екшън игри от Ubisoft
- Action adventure:
Assassin’s Creed® III продължава завета на Assassin’s Creed® и ни пренася в Северна Америка през XVIII-ти век. Новата версия пристига с подобрен геймплей и позволява на играчите да надникнат в хилядолетни конспирации, които са оформили световната история.
- Stealth action:
В Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction® героят Сам Фишър поема агенцията, която го създава, довеждайки до куп опустошителни последици. Сам пътува до много различни места, използвайки уникална комбинация от невидимост и бойни умения, което дава възможността на играчите да избират техния собствен стил на игра.
- Shooter action:
Tom Clancy’s Rainbow Six: Vegas 2® ни пренася в Града на греха за тежки сблъсъци с враждебните сили, представяйки ни елегантна смесица от first person shooter и вълнуващ мултиплеър.
- Survival action:
I Am Alive™ разказва историята на оцелял след мистериозен инцидент, който почти разрушава света. Перфектната комбинация от мениджмънт на ресурси, платформинг и екшън ще държи всички пред екраните под напрежение през цялото време
- Strategy action:
R.U.S.E® разкрива новаторски подход в стратегиите в реално време, като се набляга на разузнаването и поемането на риск, когато играчите трябва да градят бойни стратегии с ограничено познание за вражеските сили. Основната история проследява действията от Северна Африка до сърцето на Европа по време на Втората световна война.

*Assassin’s Creed® III за Windows PC се очаква да излезе през ноември 2012 г. Всички останали игри са налични към този момент.

###
Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011, а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са близо 11.9 млрд. щатски долара.

Повече за ASUS ROG
ASUS има специално отношение към геймърите и техните нужди. В резултат на стремежа си да им предостави най-добрите инструменти за пълноценно изживяване, през 2006 г. компанията създаде ASUS Republic of Gamers (ROG). Оттогава насам под мотото „Изборът на шампионите“ бяха представени легендарни вече технологии, доказали силата на своите възможности. Продуктите с марката ASUS Republic of Gamers са създадени от геймъри за геймъри, а портфолиото включва всичко необходимо за максимално истински преживявания – дънни платки, графични и звукови карти, компютърни конфигурации и лаптопите от серия G.

ROG е повече от хардуер – „Геймърската република“ е кауза, която активно подкрепя световното геймърско общество и е вече дългогодишен спонсор на събития като QuakeCon, BlizzCon и Dreamhack. За повече информация, посетете http://rog.asus.com.

Повече за Ubisoft
Ubisoft е водещ производител, издател и дистрибутор на интерактивни и развлекателни продукти в световен мащаб и постоянно разширява своята гама от продукти и партньорства. Ubisoft има офиси в 26 държави и оперира на пазар от 55 държави по целия свят. За финансовата 2011-2012 година Ubisoft генерира продажби в размер на 1,061 млрд. евро. За повече информация, моля посетете ww.ubisoftgroup.com.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1383