Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

Вземи в gLOG
01 Ноември 12, 16:10 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
„Минималният продукт, който носи стойност“ е темата на втората среща за обмен на опит между български и словенски предприемачи
Събитието се осъществява по проект „Иновативни знания без граници“, който насърчава развитието на предприемачеството в България
1 ноември 2012 г., гр. София. Мениджъри на малки и средни компании и предприемачи от различни сфери ще развиват своите познания и бизнес умения за пазарно разрастване по време на втората работна среща по проект „Иновативни знания без граници“. Срещата ще се проведе в периода 4-6 ноември 2012 г. в Любляна, Словения и е на тема „Минималният продукт, който носи стойност“ (Minimum Viable Product – MVP).

Фокусът на работната среща е продуктът и неговата стойност за потребителите. Над 15 словенски ментори и предприемачи от програмата CEED-Go-To-Market (Top class ADVANCE) ще споделят пред българските участници своя опит в реализирането на продуктови идеи, тяхното остойностяване за потребителите и пазарното сегментиране. 

Ключови за участниците са реалните практически казуси, които ще бъдат дискутирани по време на срещата. Техният анализ дава ценна информация за работещите практики и набелязва тенденциите за успешно развитие на продуктите.

По време на пътуването си до Словения българските предприемачи ще участват и в B2B срещи със словенски фирми и ще посетят Технологичния парк в Любляна.

В срещата ще участват 10 български StartUp компании.

За проект „Иновативни знания без граници”

Проект се изпълнява от CEED България и Zavod mreža podjetništva – CEED Словения по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG051PO001-7.0.01 „БЕЗ ГРАНИЦИ – КОМПОНЕНТ 1”. Проектът ще се реализира в рамките на 12 месеца, а основната му цел е да повиши капацитета и да насърчи предприемаческия потенциал на малкия и среден бизнес в България. В рамките на проекта ще се проведе още една среща в Словения и три в България, по време на които българските предприемачи ще се срещнат с представители на словенския бизнес, с експерти от различни сфери и ментори, които ще споделят с тях успешния си опит.

За допълнителна информация:
Диана Чобанова
PR Assistant
PRoWay Communications Agency
Mob: + 359 (879) 931 336
E-mail: d.chobanova@proway.bg

„Настоящият документ е изготвен с финансовата помощ на Европейския социален фонд. Фондация „Център за предприемачество и управленско развитие – България” носи цялата отговорност за съдържанието на настоящия документ, и при никакви обстоятелства не може да се приеме като официална позиция на Европейския съюз или Министерство на труда и социалната политика.”

Източник:
Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.9171