Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

02 Ноември 12, 09:41 / Автор: Ланком България
Kyocera представи новото си мултифункционално печатно устройство FS-3040MFP+
Моделът е създаден с цел да оптимизира времето на екипите и офисното пространство
Днес офисното пространство в повечето фирми е ограничено от много и различни копирни машини, принтери и скенери. В добавка, работата с всяко едно от тях отнема на служителите значително време. Още по-тежко изглежда положението когато е нужно по-голямо натоварване, свързано с печатане, сканиране и копиране в кратък период от време.

Именно тези проблеми адресира доставчикът на офисни технологични продукти Kyocera с новото си A4 лазерно мултифункционално устройство FS-3040MFP+. Моделът се отличава със симпатичен дизайн, който чудесно може да се впише в офисната среда, спестява място и време, и едновременно с това задоволява напълно нуждите на динамични работни отдели за висока продуктивност и улеснено управление.

Бързо влизане в режим на работа и висока скорост на печат

Едно от предимствата на Kyocera FS-3040MFP+ пред други сходни продукти е, че може много бързо да влезе в режим на работа – времето за подгряване на мултифункционалното устройство е 22 секунди. Не по малко важни са и другите функции на модела. Скоростта на печат (черно-бяло, А4) е 40 страници в минута (ppm), а сканирането става със скорост 35 изображения в минута. Тези възможности са особено ценени от потребителите, които желаят висока производителност за кратък период от време. Освен това Kyocera FS-3040MFP+ предлага високоскоростен двустранен печат – 9,5 страници в минута (черно-бяло, А4).

Иновативна технология за копиране

В добавка, устройството предлага и много приемливи копирни възможности, а самото сканиране и копиране се осъществява с помощта на иновативна white LED подсветка. Максималната резолюция на копиране е 600x600 DPI, а копията могат да се мащабират от 25 до 400 процента.

Възможност за сканиране към email, FTP, OCR и USB

В допълнение Kyocera FS-3040MFP+ може да сканира към E-mail, FTP, OCR, USB, като самото сканиране се осъществява в най-разпространените и често използвани формати - TIFF, PDF, JPG и XPS. Kyocera FS-3040MFP+ идва с разнообразие от интерфейси: USB 2.0, USB Host, Fast Ethernet 10/100Base-TX, слот за принт сървър и слот за CompactFlash карта.

Високо ниво на сигурност

Освен всичко останало Kyocera FS-3040MFP+ предоставя максимално ниво на сигурност на обработените документи с SSL, IP sec и Private Print функции. При желание може да се предложи и поддръжка за различни картови системи за аутентификация.

Капацитетът на тавата е важен елемент при избора на мултифункционално устройство и определено не е приятно служителите да се ангажират често с добавянето на нови листа в момент, в който машината работи на пълни обороти. Стандартна входяща вместимост е 500 листа, а максимална входяща вместимост - 2100 листа. Многофункционалното печатащо устройство се предлага у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4325