Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

07 Ноември 12, 17:57 / Автор: Summer Cart
Практикер изгради с платформата Summer Cart най-големия „направи си сам“ онлайн магазин
Praktiker-online.bg е интегриран със съществуващата база на Практикер и досегашните клиенти на компанията могат да използват в него своя личен клиентски номер, издаден им за пазаруване във физическите магазини на веригата
Веригата за техническо и битово оборудване Практикер се довери на платформата за електронни магазини Summer Cart за изработката на най-големия онлайн магазин за продукти от типа „направи си сам“ у нас. Е-магазинът е достъпен на адрес Praktiker-online.bg и в него могат да бъдат открити над 5500 продукта на веригата Практикер. Магазинът се отличава със стилен дизайн, бърза и лесна употреба и уникалната функционалност, изработена специално за нуждите на клиентите на веригата. Всички продукти, без значение от вида и размера им, могат да бъдат закупени с няколко клика.

Иновативният онлайн магазин стартира с отстъпка от 10% за първите 100 клиенти, възползвали се от неговото отваряне. Сайтът предлага и специални категории с промоции и разпродажби, в които има над 300 продукта при неговото стартиране.

Praktiker-online.bg е интегриран със съществуващата база на Практикер и досегашните клиенти на компанията могат да използват в него своя личен клиентски номер, издаден им за пазаруване във физическите магазини на веригата. Освен това онлайн магазинът получава от бизнес софтуера на веригата информация за отстъпки, цени на едро и различни клиентски групи, поради което всичко в Praktiker-online.bg е точно и актуално.

Онлайн магазинът разполага с редица иновации, които улесняват използването му и подобряват обслужването на клиентите. Специално за него са разработени подобрения за онлайн търсачките, така че да бъде лесно откриваем от потребители, които не са го посещавали преди.

Най-големият „направи си сам“ електронен магазин предлага няколко метода за доставка: чрез спедиторските фирми Speedy, Експресо и Ин Тайм, както и в избран от клиента магазин на Практикер от десетте обекта на веригата в страната. Онлайн магазинът поддържа плащания чрез банкови преводи, както и с дебитни или кредитни карти през виртуалния ПОС терминал на ОББ.

Повече зa Mirchev Ideas

Mirchev Ideas е водеща софтуерна фирма с портфолио от над 800 бизнес решения, разработени за предприемачи и корпоративни клиенти от цял свят. Компанията е разработчик на първия български завършен продукт за онлайн магазини Summer Cart, който интегрира цялата функционалност, необходима за стартирането на електронен магазин на достъпна цена. Решението включва клиентска област с продуктов каталог, възможност за гъвкаво формиране на отстъпки, онлайн поръчки, кошница за пазаруване, административна област, система за управление на съдържанието (CMS), многоезичност, поддръжка на 39 валути, интеграция с най-популярните системи за разплащане, модули за доставка с най-големите български куриерски компании – Спиди и Еконт, функционалности, стимулиращи продажбите, както и подробни отчети за посещения, продажби и поръчки. Повече информация за Summer Cart е достъпна на адрес: http://www.summercart.bg/.

За Контакти: + 359 885 90 52 99 

Източник: http://www.summercart.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1386