Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
07 Ноември 12, 18:10 / Автор: Грейлинг България
Едноседмични промоционални цени от Бритиш Еъруейз за пътуване в CLUB WORLD (междуконтиненталната бизнес класа) и FIRST (междуконтиненталната първа класа) за САЩ, Канада и други дестинации
Бритиш Еъруейз предлага за първи път на гостите си в България невероятна оферта в рамките на следващите 5 дни, в срок до 11 ноември 2012.
Бритиш Еъруейз предлага за първи път на гостите си в България невероятна оферта в рамките на следващите 5 дни, в срок до 11 ноември 2012.

Промоциите са свързани с водещите продукти на авиокомпанията Club World и First Class на Бритиш Еъруейз и с тях компанията отбелязва най-успешната си година в България.
CLUB WORLD

Club World е бизнес класата за дълги полети на на Бритиш Еъруейз, която предлага невероятно удобни седалки, които се превръщат в хоризонтални легла и осигуряват несравним комфорт и лично пространство на борда.

Промоционални цени за Club World са с близо 50 процента намаление от стандратната тарифи и са в продажба само до 12 ноември 2012, като пътуването следва да започне от София най-късно до 31 януари 2012.

Други топ дестинации са Ню Йорк от само 1946 евро с включени всички летищни такси в бизнес класа, Бостън от само 2516 евро с включени всички летищни такси в бизнес класа и Вашингтон от само 2719 евро с включени всички летищни такси в бизнес класа както и още 20 други дестинации в Северна Америка.

FIRST

Първа класа е ултимативният начин на пътуване след прекратяването на полетите с Конкорд и само в следващите 5 дни, полетите на British Airways в Първа класа до Ню Йорк се предлагат с изключително намаление от над 50 процента, и цена за двупосочен билет от само 4432 евро, с включени всички летищни такси.

Уникалната оферта за First Class е валидна за продажба само до 11 ноември 2012 като пътуването от София следва да започне преди 31 март 2012

‘‘Тези две предложения за водещите ни авиационни продукти са безпрецедентни за България, нашите цени никога не са били толкова атрактивни, а и нямат аналог в Централна и Източна Европа. Като такива, те не могат да останат в продажба за повече от седмица и нашите гости имат възможност да закупят билети по тези тарифи само до 11 ноември 2012”, коментира Емил Делибашев, Търговски Мениджър на Бритиш Еъруейз за Балканите и Унгария.

Други промоционални цени ще се предлагат в рамките на следващите пет дни и за множество други дестинации на British Airways, за които можете да намерите подробности на www.ba.com

В случай, че билетите са закупени от офисът на авиокомпанията или партньорска агенция за самолетни билети се прилага и такса издаване на билет към гореспоменатите тарифи.

Забележка: British Airways ще покрие разноските по настаняването в хотел в Лондон за клиентите, които пътуват до дестинации, за които не се предлага връзка в същия ден, срещу такса от € 25 на човек, на вечер.

За Контакти:

Магдалина Кичукова
Грейлинг България
magdalina.kichukova@grayling.com

Източник: Магдалина Кичукова, Грейлинг България, www.grayling.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0403