Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

Вземи в gLOG
08 Ноември 12, 15:51 / Автор: bauMax
БАУМАКС с нова клиентска услуга
От началото на месец ноември bauMax увеличава броя на клиентските си услуги с още една. След многобройни запитвания от страна на клиенти веригата магазини от типа „Направи си сам“ въвежда ключарски и автоключарски услуги най-напред в магазина си в гр. София. Ключарските услуги ще бъдат обособени на щанд, който ще се намира веднага след касовата зона.
Услугите, които ще се предлагат на щанда ще бъдат както моментни /извършвани на място/ - изработка на битови и автоключове, ремонт на заключващи системи, така и по заявка на клиента. Всеки клиент на Баумакс може да се възползва от монтажните услуги на професионалните ключари независимо дали е закупил брава или патрон от ключарския щанд или от отдел Брави и патрони на хипермаркета.

Особено внимание ще бъде отделено на заключващите системи с висок клас на защита т.нар. high-security ключалки, както и на автоключарските услуги /изработка на автоключове с чип, диблиране на дистанционни, обучение на имобилайзери/.

Повече информация за новата услуга на хипермаркети bauMax и промоциите по случай официалното откриване в гр. София може да откриете на www.baukey.bg

Източник:
www.baukey.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1125