Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
13 Ноември 12, 15:25 / Автор: www.beerbatoff.net
НАЛИВНА БИРА ЗА ДОМА - търговска мрежа Beerbatoff
В BeerBatoff се предлагат над 30 вида бира – внос, българска, познати марки, както и премиерни марки за България. Бирата се сервира пред Вас, опакова се и у дома може да се насладите на качественото питие. В допълнение ще се предлагат и атрактивни бирени мезета към пивото.Търговска мрежа BeerBatoff е единствената верига магазини на територията на България, предлагаща наливна бира за дома.
Ноември месец е под знака на белгийките бири. В търговската мрежа на BeerBatoff ще откриете разнообразие от екзотични вкусове пиво като Delirium Tremens (силно алкохолна 8,5%) и Delirium Nocturnum (шоколад и карамел, тъмна), Floris Fraise (ягода), Lindemans Pechares (праскова), Mongozo Coconut (кокос), Blanche de Neige (лека дамски бира).

Бирата в Белгия варира от популярната лека и светла бира до живата,чийто цвят е мътен,а вкусът,на някои дори кисел.Повечето марки са познати още от Средновековието.Съществуват приблизително 125 бирени фабрики в Белгия,като те са класифицират от международни гиганти до малки пивоварни,произвеждащи ограничено количество бира.

Белгийски бири в BeerBatoff

Само през месец октомври можете да се насладите на популярните белгийски бири. В търговската мрежа на BeerBatoff ще откриете разнообразие от екзотични вкусове пиво като:

Delirium Tremens - Пивоварната Huyghe съществува още от 1654 г. Delirium Tremens е с високо съдържание на алкохол (8,5%) кехлибарена бира, с изключително мек и в същото време плътен и леко горчив вкус.

Delirium Nocturnum - тъмна бира с нотки на карамел, мока и шоколад, като съвсем леко се загатват и добавения при варенето букет от билки, включващ основно женско биле и кориандър.

Floris Fraise - много мека, сладка плодова бира, с аромат на ягода и отличен баланс между сладко-кисел вкус (в резултат на използвания плод). Това прави бирата много приятна за пиене.

Lindemans Pechares - преди седем поколения, през 1809, фамилията Lindemans притежавала ферма във Влезенбеек близо до Брюксел. Те решили да увеличат производството на Lambic бира през зимата, когато нямало толкова много работа във фермата, а така или иначе произвеждали пшеницата и ечемика сами – основните суровини за Lambic. Lindemans Pecharesse е свежа плодова напитка със златист цвят и аромат на пресни праскови. Искрящ, свеж и освежаващ баланс на плодове и киселина и ниско алкохолно съдържание – 2.5%.

Mongozo Coconut - екзотична бира с освежаващ вкус на кокос, лесна за пиене и най-добре се сервира в кокосови черупки. Тя е отличен съпровод на екзотични ястия, особено с храни от Индия или Карибския басейн /дори може да се опита със сладолед).

Lindemans Cassis - един класически белгийски фаворит. Касисът е бил използван в продължение на векове като съставка в бира и ликьори в Белгия и Северна Европа. Lindemans Cassis е с червеникаво-лилав цвят с изключителен аромат, вкус и сложност. Вкусът е плътен и мек, като в същото време е и освежаващ..

Изкушаващо предложение, нали? За да опитате повече бири, изберете подарете си ги в дегустационен сет. BeerBatoff ви предлагат подаръчна кутия - дегустационен сет, с който да опитате 6 вида бира. Пакетът включва и изненада.

За ваше удобство бихте могли да си набавите любимата наливна бира у дома седейки си в креслото –вече можете да си поръчате любимата биричка и мезе за нея чрез мрежата за доставки до дома и офиса на lakom.bg

Може да откриете наливна бира BeerBatoff в Мол Варна, Мандарин Орбита, Мандарин Владислав, Мандарин 27 юли, Карфур и Пикадили Ян Палах.
В BeerBatoff се предлагат над 30 вида бира – внос, българска, познати марки, както и премиерни марки за България. Бирата се сервира пред Вас, опакова се и у дома може да се насладите на качественото питие. В допълнение ще се предлагат и атрактивни бирени мезета към пивото.Търговска мрежа BeerBatoff е единствената верига магазини на територията на България, предлагаща наливна бира за дома.

Нашият асортимент се състои от над 30 вида бира, включващ както водещите български марки, така и най-известните в световен мащаб брандове, продукти на пивоварни с вековни традиции в приготвянето на малцови и пшенични пилзени и ейлове. Също така от нашия щанд ще можете да закупите жива бира, избирайки между няколко сорта нефилтрирано и натурално пиво без консерванти, както и редица екзотични бири, предлагащи уникални вкусови качества на база натурални добавки като плодове, шоколад, мед и др.

Технологията на пълнене, която използваме дава възможност за безпенно скоростно наливане в ПЕТ бутилки, процес който се извършва на място, като самото бутилиране става пред очите на клиента. Изповядвайки философията на северните народи за консумация на бирата с морски дарове, ние ще ви предложим неповторими мезета, като сушени рибни деликатеси и прясно приготвени на момента раци и скариди.

Любителите на биопродуктите ще намерят богато разнообразие от слабоалкохолни напитки като сайдер, медовина и др., а за желаещите да утолят жаждата си разполагаме с газирани напитки от изцяло натурални плодови екстракти.

Нашият професионално обучен персонал приветливо ще ви информира за характеристиките на интересуващите ви продукти и компетентно ще ви консултира при избора ви, задоволявайки вкусовите предпочитания и на най-взискателните потребители.

ВКУСНА НАЛИВНА БИРА В КЪЩИ ... КАКВО ПОВЕЧЕ МУ ТРЯБВА НА ЧОВЕК
СВЕТЪТ НА БИРАТА НА ЕДНО МЯСТО –BEERBATOFF

За Контакти:

Ралица Едрецова
мениджър реклама
ralitsa.edretsova@beerbatoff.net

Източник: www.beerbatoff.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1176