Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

13 Ноември 12, 15:28 / Автор: ERP.bg
ERP.BG разполага оборудването за SaaS версията на своята ERP система в център за данни от клас Tier3+
Миграцията ще повиши надеждността и сигурността на предлаганите SaaS услуги
Българската софтуерна компания ERP.BG разположи ИТ оборудването за своята ERP система E1@ONLINE, предлагана като услуга, в Tier3+ център за данни. Изданието E1@ONLINE е предназначено за употреба като услуга (SaaS – Software as a Service) и позволява на българските фирми да използват пълноценна ERP система, заплащайки месечна такса и спестявайки разходите за скъпо оборудване, ИТ персонал и внедряване на място.

„Позиционирането на оборудването за SaaS версията на нашата ERP система в център за данни е от ключово значение за нас. Предлагането на ERP като услуга има огромни предимства, както по отношение на по-ниските разходи, така и по отношение на гъвкавостта, скалируемостта и възможността решението да се използва отдалечено. Сега, разполагайки сървърите на E1@ONLINE в специализиран център за колокация от високия клас Tier3+, добавяме към тези предимства още по-висока надеждност и сигурност“ - посочва Иван Аржентински, управител на ERP.BG.

Миграцията към професионален дейта център осигурява също по-висока сигурност на захранването и повече възможности за резервиране на комуникационната свързаност. Надеждността и непрекъсваемостта на услугите са гарантирани в много по-висока степен, отколкото една компания, неспециализирана в това, би могла да го постигне.

Повече за ERP.BG

ERP.BG е търговска марка на Алое Ко - един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса, с над 17-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително – вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, хотелиерство, филмопроизводство, транспортна дейност и реклама. В Алое Ко работят над 15 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/AboutUs/ForPress.aspx.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник: http://erp.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.737