Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
13 Ноември 12, 15:30 / Автор: Stable MARK
Credico™ - първата българска онлайн платформа за Банкови кредити
Платформата е кандидатстване за потребителски и жилищни банкови кредити онлайн, без разходи и такси, като позволява свободно договаряне. Свързана е с Банките в реално време. Банков служител от всяка Банка разглежда, одобрява или отказва онлайн искания за кредити в реално време (работно).
12 Ноември 2012 г.
гр. Варна

Stable MARK ltd., като собственик на Credico™, е независим финансов брокер, притежаващ пълни права да предлага Банкови кредити и депозити. На платформата участват Алианц Банк България АД, Райфайзенбанк (България) ЕАД, Сосиете Женерал Експресбанк АД, УниКредит Булбанк АД, СИБанк АД, Пиреос банк АД, Пощенска Банка, и Обединена Българска Банка.

На 08 Февруари 2012 г. стартирахме платформата, с цел тя да установи единен онлайн пазар за банкови кредити и депозити.

Скоринг картите, обсужващи процесите на платформата, са създадени за две години, не без помощта на академичен екип от Икономически Университет – Варна.

Платформата е изградена, така че изцяло да подкрепя пазарни принципи и позволява пълно свободно договаряне между страните.

Потребителя въвежда данни в скоринга, след което е препратен на страницата със сравними резултати за всички Банки. Клиента може да изпрати искане за кредит, със стандартни или избрани от него условия, до всички Банки, за които скоринга го е одобрил. Може да направи неограничен брой опити с нови данни или да редактира въведените вече такива. Когато съответния банков служител на платформата прегледа и одобри искането, на потребителя се предоставя възможност да избере на коя от одобрилите го Банки да потвърди кредита, както и да избере град и офис, в който да внесе документите и да обслужи кредита си. 

До тридесет минути след потвърждението, потребителя получава обаждане от избрания банков офис за уреждане на среща. Всички необходими бланки на документи са заредени в платформата и готови за сваляне.

Платформата позволява провеждане на проучвания, с цел да бъдат откривани свободни пазарни ниши за съответен вид продукт, напр. за ипотечен кредит или краткосрочен депозит.

Платформата е канал за директна продажба на банкови продукти с изключително нисък разход на средства, който нито един друг канал не притежава. Ползването на услугата Credico™ за банкови кредити е безплатно за Банките, извън регулярните договорите за партньорство сключени със Stable MARK ltd.

Ползването на услугата Credico™ за банкови кредити е напълно безплатно за потребителите.

Credico™ предоставя платена услуга за оценка на недвижими имоти онлайн, в реално време.

За Контакти:

За допълнителна информация:
Иван Кинтов – Управител Stable MARK ltd.
тел: 0886 879442
e-mail: stable.mark@abv.bg

Източник:
http://credico.in

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.6344