Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Забавления

Вземи в gLOG
13 Ноември 12, 16:10 / Автор: BeerBatoff
Истинска наливна бира - една нова търговска мрежа ... BeerBatoff
В BeerBatoff се предлагат над 30 вида бира – внос, българска, познати марки, както и премиерни марки за България.
Може да откриете наливна бира BeerBatoff в Мол Варна, Мандарин Орбита, Мандарин Владислав, Мандарин 27 юли.

В BeerBatoff се предлагат над 30 вида бира – внос, българска, познати марки, както и премиерни марки за България. Бирата се сервира пред Вас, опакова се и у дома може да се насладите на качественото питие. В допълнение ще се предлагат и атрактивни бирени мезета към пивото.Търговска мрежа BeerBatoff е единствената верига магазини на територията на България, предлагаща наливна бира за дома.

Нашият асортимент се състои от над 30 вида бира, включващ както водещите български марки, така и най-известните в световен мащаб брандове, продукти на пивоварни с вековни традиции в приготвянето на малцови и пшенични пилзени и ейлове. Също така от нашия щанд ще можете да закупите жива бира, избирайки между няколко сорта нефилтрирано и натурално пиво без консерванти, както и редица екзотични бири, предлагащи уникални вкусови качества на база натурални добавки като плодове, шоколад, мед и др.

Технологията на пълнене, която използваме дава възможност за безпенно скоростно наливане в ПЕТ бутилки, процес който се извършва на място, като самото бутилиране става пред очите на клиента. Изповядвайки философията на северните народи за консумация на бирата с морски дарове, ние ще ви предложим неповторими мезета, като сушени рибни деликатеси и прясно приготвени на момента раци и скариди.

Любителите на биопродуктите ще намерят богато разнообразие от слабоалкохолни напитки като сайдер, медовина и др., а за желаещите да утолят жаждата си разполагаме с газирани напитки от изцяло натурални плодови екстракти.

Нашият професионално обучен персонал приветливо ще ви информира за характеристиките на интересуващите ви продукти и компетентно ще ви консултира при избора ви, задоволявайки вкусовите предпочитания и на най-взискателните потребители.

Може да откриете наливна бира BeerBatoff във Варна - Мол Варна, Мандарин Орбита, Мандарин Владислав, Мандарин 27 юли. ... а съвсем скоро и в София.


Вкусна наливна бира в къщи ... какво повече му трябва на човек

светът на бирата на едно място –BeerBatoff

За Контакти:BeerBatoff
08879 142 702

Източник: www.beerbatoff.net

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1141