Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

Вземи в gLOG
16 Ноември 12, 08:19 / Автор: AMI Communications
LG представя първия в света 21:9 UltraWide монитор
С формат на дисплея 21:9 и функция за разделяне на екрана на четири части, LG UltraWide осигурява богати възможности за мултитаскинг
София, 15 ноември 2012 г. – LG Electronics (LG) обяви модела EA93 UltraWide Monitor, първият в света монитор с пропорция на екрана 21:9. 29-инчовото устройство е оборудвано с широк дисплей, функция за разделяне на екрана на 4 и 100% възпроизвеждане на sRGB гамата. Това позволява на потребителите да изпълняват едновременно няколко задачи и да се наслаждават на мултимедийно съдържание. Мониторът използва IPS технология на дисплея, която пресъздава реалистични цветове. Дизайнът му го прави подходящ както за домашна, така и за офис среда или използване в студио.

“LG се стреми да разшири представата на потребителите за възможностите на технологиите и как те допринасят за тяхната продуктивност и удобство. Независимо дали се използва за работа, филми, игри или други дейности, UltraWide Monitor дава ново значение на мултитаскинга и мултимедийното преживяване”, каза Джей Джей Лий, вицепрезидент и Управител на IT Business Unit в LG Home Entertainment Company. “Пропорциите, характерни за киноекран, богатата цветова гама и разнообразната функционалност на UltraWide Monitor ясно показват нашия принос в иновациите”.

Мултитаскинг функционалност за дома и офиса
UltraWide Monitor е идеално допълнение към всяка работна среда. 29-инчовият екран осигурява огромно пространство за едновременно преглеждане на различни документи. Широката основа на дисплея позволява да визуализирате повече колони в таблици, а документ, състоящ се от две страници, може да бъде преглеждан, като ги поставите една до друга.

UltraWide Monitor е незаменим помощник на графичните дизайнери. Той им позволява да виждат повече и да извършват повече действия. За да работите в истински многозадачен режим, екранът може да бъде разделен на 4 части с функцията 4-Screen Split. Всяка от тях можете да настроите по различен начин.

Графичните дизайнери обикновено използват два монитора по време на работа, което им позволява да сравняват изображенията, върху които работят. Проблемът с това е, че двата монитора може да са настроени да показват цветовете по различен начин. UltraWide Monitor може да се свърже към две различни устройства посредством Dual Link-up. По този начин професионалистите могат да разчитат на еднакви настройки на цветовете. Двете изображения са позиционирани максимално близо едно до друго, което улеснява сравнението. В другата конфигурация – с два монитора, дори и при изключително тънка рамка, тя отдалечава изображенията едно от друго. В допълнение мониторът предоставя 100% от sRGB гамата, а цветовете могат да се калибрират и хардуерно, за постигане на максимално реалистични цветове, необходим на графичните дизайнери.

Перфектен за гледане на филми и мултимедийно съдържание
Пропорциите на дисплея на UltraWide Monitor - 21:9 са много близки по размер до тези на киноекраните. Това позволява на потребителите да гледат филмите така, както са били замислени от режисьора. Мониторът използва IPS технология на дисплея, благодарение на която филмите могат да се гледат с перфектно качество от почти всеки ъгъл. Комбинацията от четири различни уникални характеристики – пропорция 21:9, впечатляващо качество на изображенията, брилиантно възпроизвеждане на цветовете и LG CINEMA SCREEN Design – прави UltraWide Monitor идеален за домашно кино и видеоигри. Геймърите могат да играят или да гледат видео от своите смартфони посредством MHL свързаност. Богатият звук се постига от две тонколони, вградени от двете страни на монитора.
LG UltraWide Monitor ще бъде пуснат на пазара в Южна Корея, а няколко седмици след това и в останалите страни.

За LG Electronics.
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 54,3 трилиона корейски вона (49 милиарда щатски долара) през 2011 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.

За LG Electronics Home Entertainment Company
LG Electronics Home Entertainment Company е сред водещите световни производители на телевизори, монитори, бизнес дисплей, системи за домашно кино, персонални компютри и системи за сигурност. Едновременно с мултифункционалните възможности на устройствата, от компанията се фокусират и върху стилния дизайн на продуктите, както и върху въвеждането на технологични иновации, за да подобрят забавлението и изживяването за потребителите. Потребителските продукти на LG включват: CINEMA 3D Smart телевизори, OLED телевизори, IPS монитори, системи за домашно кино, Blu-rayТМ плеъри, мишки-скенери и външни устройства за съхранение на данни. Бизнес продуктите на LG включват digital signage дисплей, системи за видео конференции и охранителни камери базирани на IP протокол.

За Контакти:

За повече информация:
Деница Дженева
AMI Communications за LG
02/ 989 51 15
0886 63 45 80
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник: www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5304