Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Предприемачество

Вземи в gLOG
16 Ноември 12, 23:10 / Автор: StartUP
StartUP Conference 2012 е място не за идеи, а за действия!
Вторият ден от конференцията “България – Силициевата долина на Балканите” ще се проведена 18 ноември 2012 във VIVACOM Art Hall § Eleven The Roof Програмата включва няколко работни групи за обсъждане на конкретни бизнеси и състезание за мобилни приложения
Международната седмица на предприемачеството вече стартира. Затова и фондация StartUP се приготвя за голямата предприемаческа конференция в България, която ще се състои на 17-ти и 18-ти ноември.

Ползотворният съботен ден ще завърши с кратко представяне на резултатите от дискусиите и кръглите маси. И не само това. Присъстващите ще имат възможност да бъдат част от изготвянето на революционния документ StartUP Декларация.

Той ще бъде официално обявен в седмицата след събитието. Декларацията ще бъде одобрена и подписана от участниците в кръглите маси и дискусии. Всички подписали се се ангажират да работят заедно за по-добрата бизнес атмосфера в страната ни.

На втория ден от конференцията ще се проведат две паралелни събития – уъркшопи и състезание за мобилни приложения.

По време на уъркшопите ще бъде представен конкретен бизнес казус, върху който участниците ще работят. Всеки ще има възможност да избере дали да се запише в един, два или във всичките 4 уъркшопа.

Програма на уъркшопите:

Началото ще бъде поставено в 10:00ч от Любен Белов (LAUNCHub), който ще модерира първия уъркшоп, а темата е: „Финансиране на идеи”. Следващите две сесии ще бъдат проведени на английски език. Темите са „How to kickass with your next presentation” (модератор е Luca Sartoni (Kompany.com) и „Go To Market Strategy”, модерирано от Jugoslav Petkovic (CEED - Словения). Последният уъркшоп е част от програмата CEED TOP Class по проекта „Иновативни знания без граници”. Последната сесия ще бъде модерирана от Дилян Димитров (Eleven), а темата ще бъде „Minimum Viable Product”.

След последния уъркшоп ще има възможност за създаване на контакти и споделяне на идеи и впечатления.

Второто събитие за 18-ти ноември е Хакатон, посветен на мобилните технологии (iOS, Android).

Хакатонът ще завърши с официална част, на която най-успешните проекти ще бъдат наградени.

Очертава се практичен неделен ден, заповядайте!

Повече информация за събитието и програма: http://2012.startup.bg/

За повече информация:

Полина Янчева
Фондация „StartUP”
polina@startup.bg
0887 25 62 11

Повече за Фондация “StartUP”

“StartUP” подкрепя младите хора, които искат да превърнат идеите си в успешен бизнес. Мисията ни е да пробудим предприемаческия дух в българското общество, който да се канализира в посока създаване на иновативни компании с глобален обхват.

Чрез поредица от събития (конференции, форуми, семинари и др.), „StartUP” се стреми да развие благоприятна екосистема за стартиращите компании в България, където младите предприемачи да срещнат бъдещи партньори, потенциални клиенти, всеотдайни ментори и надеждни инвеститори.

За Контакти:

Полина Янчева
Фондация „StartUP”
polina@startup.bg
0887 25 62 11

Източник:
http://2012.startup.bg/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1852