Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Благотворителност

Вземи в gLOG
20 Ноември 12, 15:00 / Автор: AMI Communications
Първите коледни светлини на София грейнаха в THE MALL
Заместник-кметът на София г-н Тодор Чобанов и очарователната Белослава запалиха 15-те хиляди лампички на коледното дърво в най-големия търговски център в столицата
София, 16 ноември 2012 г. Първите коледни светлини на София грейнаха в най-големия търговски център у нас THE MALL на бул. Цариградско шосе в петък вечер. Церемонията, чиито специални гости бяха зам.-кметът на столицата д-р Тодор Чобанов и поп певицата Белослава, ознаменува кулминацията на едноседмичната благотворителна инициатива в подкрепа на SOS Детски селища България „Приказна Коледа в пълен с обич дом“. Събитието, в което участваха още брас квартет и малчуганите от вокална група Бон-Бон, дава старт на коледното настроение в столицата.

Близо 15-те хиляди лампички на високата 13 метра елха огряха THE MALL точно в 19.30 часа. Те осветиха снежинките, гирляндите и елените на Дядо Коледа - другите акценти в украсата, която ще радва посетителите на търговския център до началото на м. януари. Празничната програма започна с много музика в 18.00 часа и продължи до вечерта с изпълненията на прелестната Белослава.

„За мен е чест да запаля първите светлини на тържествената украса в нашия град и да обявя началото на коледното вдъхновение. Още повече се радвам, че настоящата инициатива подкрепя благородна кауза. Надявам се, че общите ни усилия ще внесат коледната светлина в сърцата на децата от SOS Детски селища България и ще изпълнят малчуганите с вяра и надежда“, каза д-р Тодор Чобанов, докато запалваше лампичките в THE MALL.

„Нашата подкрепа към SOS Детски селища България е дългосрочна и целенасочена. Желанието ни е не просто да съберем финансови средства за организацията, а да насочим вниманието на хората към нейните каузи. Постигнатите до момента успехи ни насърчават да продължаваме напред – по Коледа и през цялата година“, коментира Николас Йованидис, генерален мениджър на THE MALL.

До момента в кампанията на THE MALL за SOS Детски селища България са се включили десетки посетители на търговския център. Събраните по време на инициативата средства ще подкрепят активностите на организацията.

Сътрудничеството между търговския център и SOS Детски селища България стартира по-рано тази година с дарителската кампания „SOS. Време е да се замислим. Време е да действаме”. В рамките на инициативата 20 известни български спортисти, артисти и политици предоставиха за продажба свои вещи, свързани с важни моменти от професионалната им кариера и личен живот. Акцията събра за децата над 20 хил. лв., които бяха използвани за създаването на още по-добри условия в детските селища, ремонт и оборудване.

За THE MALL
Разположен върху 66 хиляди кв. м., THE MALL предлага над 178 магазини на водещи международни търговски марки, хипермаркет Карфур с площ от 9000 кв. м., кино Арена с десет кинопрожекционни зали, места за забавления, фитнес, ресторанти, кафената и кът за хранене. С едно неподражаемо съчетание от световноизвестни бранове, услуги, места за почивка и забавление, THE MALL предлага вълнуваща възможност да направите вашите покупки. http://themall.bg

За Assos Capital
Assos Capital е независим фонд за инвестиции в сферата на недвижимите имоти, концентрирал основните си дейности в Югоизточна Европа. Assos Capital се фокусира предимно върху инвестиции в търговски площи - търговски центрове в централни и крайградски зони, търговски паркове и магазини на главни улици.

За SOS Детски селища България
Вече 22 години SOS Детски селища България работи за по-доброто бъдеще на деца, лишени от родителска грижа или в риск да загубят подкрепата на своите родители. Българското Сдружение е равноправен член на международната организация SOS Детски селища, която обединява самостоятелни национални SOS сдружения в 133 страни. В България Сдружението полага грижи за над 700 деца, живеещи в SOS детските селища в Трявна и Дрен, в SOS младежките домове в София и Велико Търново и обхванати в програмите по подкрепа на семейството и превенция на изоставянето в София, Габрово, Велико Търново и Радомир. www.sosbg.org

За Контакти:

Деница Дженева
AMI Communications за THE MALL
02/ 989 51 15
0886 634 580
denitsa.djeneva@amic.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1364