Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Бизнес и икономика

20 Ноември 12, 15:32 / Автор: АutoExpert International
AutoExpert International представи нов продукт на българския пазар - AEI Гаранция на употребявани автомобили
На 16 и 17 ноември 2012 г. в гр. Ямбол се проведе семинар за промотиране на нова услуга на AEI. Основна тема на него бе AEI Сертификат за качество с гаранция на употребявани автомобили на възраст до 15 години.
Събитието се проведе в две части - демонстрационна и семинарна. Демонстрационната част включваше преглед и издаване на Сертификат за качество на употребяван автомобил “Сигурност на пътя” в доверен автосервиз на AEI. Проверката включваше 8 ключови пункта, касаещи сигурността на автомобила - проверка на окачването, проверка на спирачната система, проверка на нивото на течностите, проверка на качеството на течностите, проверка на светлините, проверка на климатичната система и проверка на електронните системи.

Част от събитието бе и проведената кръгла маса, на която бяха обсъдени условията по гаранция на автомобилите. Лектори бяха специалисти от AEI и представители на застрахователен брокер Балкан.
AEI Гаранция на употребявани автомобили ще стартира тестово от декември 2012 г. на територията на София, а от януари 2013 г. - в цялата страна.

За АutoExpert International Ltd (AEI)

АutoExpert International Ltd (AEI) е основана 1992 г. и се е наложила като лидерът за България за предоставяне на информация за автомобили и за изготвяне на автотехнически експертизи. Мотото на фирмата е “Истината за Вашия автомобил”. Сред най-използваните услуги са: Разпространение на каталозите Шваке, Сертифициране качеството на автомобили, Международна Мрежа от Независими Авто Експерти (International Network of Independent Auto Experts – INIAE), редица безплатни Интернет сайтове и приложения и много други.

За Контакти:

Анна Крантова
АutoExpert International Ltd (AEI)
0884 66 22 65
ak@auto-expert.biz

Източник:
http://www.auto-expert.biz/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0683