Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Събития

Вземи в gLOG
22 Ноември 12, 00:27 / Автор: Интер Експо Център - София
Делова борса насърчава бизнеса в дните на индустриалните изложби в ИЕЦ - София
От 6 до 8 март 2013 г. в Интер Експо Център (ИЕЦ) ще се проведат индустриални изложби в стратегически за икономиката направления: машиностроене, металургия, леярство и инструментална екипировка - MachTech & METAL, автоматика, роботика и мехатроника - IFAM, електронна промишленост и телекомуникации – INTRONIKA, и в сектора на пластмасовата и каучуковата промишленост - PLAST.
Делова борса, базирана на специализиран онлайн инструмент, е част от новаторството, което внасят организаторите на индустриалния форум за 2013 г.

В действие ще влезе най-голямата информационна мрежа в подкрепа на малкия и средния бизнес Enterprise Europe Network, финансирана от Европейската комисия (http://www.enterprise-europe-network.ec.europa.eu/index_en.htm). Услугите, предлагани от 600 партньорски организации в над 50 европейски и неевропейски държави, включват търсене на партньори за търговско сътрудничество, научни изследвания, технологични трансфери, консултации по европейски регламенти, текущи програми и възможности за финансиране.

Българската стопанска камара – Съюз на българския бизнес и Фондация “Приложни изследвания и комуникации” – част от европейската мрежа за МСП, съвместно с Интер Експо Център организират в рамките на индустриалните изложби двустранни срещи за бизнес коопериране и технологичен трансфер.

Всеки участник в изложбата може безплатно да се включи във форума с регистрация, публикуване на неговия профил и интереси, заявяване на желани срещи и потвърждение на приети срещи. При перфектна организация и експедитивност (срещи на всеки 30 минути в зоната на борсата) бизнес участниците могат да създадат ефективни контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми.

Повече информация за изложбите и деловата борса на www.iec.bg, www.ierc.bia-bg.com и www.arcfund.net

За Контакти:

Надежда Ванева, връзки с обществеността, Интер Експо Център

Източник:
http://iec.bg/bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5712