|
|
| 25 Ноември 12, 23:45
/ Автор: ancoragente.com
|
Chivas Gourmet Salon 2012 покана за истинско кулинарно удоволствие предизвикателство за истински гурмани |
Една хубава традиция продължава! Chivas Gourmet Salon отваря врати от 3 до 5 декември в Гранд Хотел София.
Традицията задължава да бъдат удовлетворени вкусовете на истинските ценители на кулинарното изкуство. |
Една хубава традиция продължава! Chivas Gourmet Salon отваря врати от 3 до 5 декември в Гранд Хотел София.
Традицията задължава да бъдат удовлетворени вкусовете на истинските ценители на кулинарното изкуство.
Започваме с уникатите, изискани дори и за гурмани:
Домашното пиле Брес – емблематичен продукт във френската кулинарна традиция. Заради уникалният си вкус, от 1957 г. производството на домашни птици Брес е под протекцията на Закона за контролиране на оригиналния произход.
Кобе бийф от щата Небраска. Говеждо с висококачествено, пълноценно и здравословно месо, което има неоспорима репутация сред ценителите на изисканите блюда със своя превъзходен вкус, сочност и аромат.
Заслужаваме едно истинско кулинарно удоволствие.
Без трюфели не може! Tuber Uncinatum, Tuber Brumale, Tuber Magnatum Pico. Изключителен аромат, отлично качество!
Не може и без червен хайвер! Още по-малко – без черен хайвер!
Сол? Директно от Хималаите!
Бонбони без захар? Разбира се. Бонбони за вегетарианци и за постещи.
Коняк? Естествено, при това от производителите, наградени с френския Орден на галантната чаша.
А с коняка? Разбира се ръчно свивани пури и кубинско кафе.
Българско вино? Само финалисти от международни конкурси!
И още – www.chivasgourmetsalon.com
www.facebook.com/ChivasGourmetSalon?fref=ts
И така три дни
3 – 5 декември 2012
в Гранд Хотел София
от 11.30 до 18.00 ч.
Можем да си позволим един специален обяд.
Eдни от най-добрите майстори-готвачи на България от елитните ресторанти от София и страната ще демонстрират уникалните си умения в областта на висшето кулинарно изкуство всеки ден от 12.00 до 17.00 ч. Професионалистите от Евро-Ток България, обединяващ едни от най-креативните български готвачи с международен опит от ресторанти със звезди „Мишлен” ще покажат висш кулинарен пилотаж на живо.
На територията на изложението, съвместно с Гранд хотел София, ще бъде обособена Gourmet Lunch Zone, в която на преференциални цени посетителите ще могат да опитат специaлитети, приготвени от шеф-готвача на хотела – Георги Иванов, председател на Евро-Ток България, избран за Почетен готвач на Президента на България.
Организаторите на Chivas Gourmet Salon 2012 гарантират приятна среща на почитателите на гурме-културата и изискания вкус с производителите и търговците на висококачествени храни, напитки, аксесоари, луксозни тютюневи изделия.
Основен партньор на събитието е Pernod Ricard Bulgaria – официален вносител на качествени високоалкохолни напитки и на една от най-известните марки шотландско уиски в света Chivas Regal. Партньори още са Евро-Ток България, член на европейската кулинарна асоциация, официален консултант на Европейска комисия в областта на храните, както и UniCredit Leasing.
Празникът на изисканата кухня и отбраните напитки започва!
За контакт
Петя Куртева
0888 234 197
За Контакти:
Петя Куртева
0888 234 197
Източник: http://ancoragente.com/ |
|