Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Гурме

Вземи в gLOG
25 Ноември 12, 23:45 / Автор: ancoragente.com
Chivas Gourmet Salon 2012 покана за истинско кулинарно удоволствие предизвикателство за истински гурмани
Една хубава традиция продължава! Chivas Gourmet Salon отваря врати от 3 до 5 декември в Гранд Хотел София. Традицията задължава да бъдат удовлетворени вкусовете на истинските ценители на кулинарното изкуство.
Една хубава традиция продължава! Chivas Gourmet Salon отваря врати от 3 до 5 декември в Гранд Хотел София.
Традицията задължава да бъдат удовлетворени вкусовете на истинските ценители на кулинарното изкуство.

Започваме с уникатите, изискани дори и за гурмани:

Домашното пиле Брес – емблематичен продукт във френската кулинарна традиция. Заради уникалният си вкус, от 1957 г. производството на домашни птици Брес е под протекцията на Закона за контролиране на оригиналния произход.

Кобе бийф от щата Небраска. Говеждо с висококачествено, пълноценно и здравословно месо, което има неоспорима репутация сред ценителите на изисканите блюда със своя превъзходен вкус, сочност и аромат.

Заслужаваме едно истинско кулинарно удоволствие.

Без трюфели не може! Tuber Uncinatum, Tuber Brumale, Tuber Magnatum Pico. Изключителен аромат, отлично качество!

Не може и без червен хайвер! Още по-малко – без черен хайвер!
Сол? Директно от Хималаите!

Бонбони без захар? Разбира се. Бонбони за вегетарианци и за постещи.

Коняк? Естествено, при това от производителите, наградени с френския Орден на галантната чаша.

А с коняка? Разбира се ръчно свивани пури и кубинско кафе.

Българско вино? Само финалисти от международни конкурси!

И още – www.chivasgourmetsalon.com
www.facebook.com/ChivasGourmetSalon?fref=ts

И така три дни

3 – 5 декември 2012
в Гранд Хотел София
от 11.30 до 18.00 ч.

Можем да си позволим един специален обяд.

Eдни от най-добрите майстори-готвачи на България от елитните ресторанти от София и страната ще демонстрират уникалните си умения в областта на висшето кулинарно изкуство всеки ден от 12.00 до 17.00 ч. Професионалистите от Евро-Ток България, обединяващ едни от най-креативните български готвачи с международен опит от ресторанти със звезди „Мишлен” ще покажат висш кулинарен пилотаж на живо.

На територията на изложението, съвместно с Гранд хотел София, ще бъде обособена Gourmet Lunch Zone, в която на преференциални цени посетителите ще могат да опитат специaлитети, приготвени от шеф-готвача на хотела – Георги Иванов, председател на Евро-Ток България, избран за Почетен готвач на Президента на България.

Организаторите на Chivas Gourmet Salon 2012 гарантират приятна среща на почитателите на гурме-културата и изискания вкус с производителите и търговците на висококачествени храни, напитки, аксесоари, луксозни тютюневи изделия.

Основен партньор на събитието е Pernod Ricard Bulgaria – официален вносител на качествени високоалкохолни напитки и на една от най-известните марки шотландско уиски в света Chivas Regal. Партньори още са Евро-Ток България, член на европейската кулинарна асоциация, официален консултант на Европейска комисия в областта на храните, както и UniCredit Leasing.

Празникът на изисканата кухня и отбраните напитки започва!

За контакт
Петя Куртева
0888 234 197

За Контакти:

Петя Куртева
0888 234 197

Източник:
http://ancoragente.com/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1363