Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
27 Ноември 12, 15:53 / Автор: ГенСофт
Фирма ГенСофт участва в Кибер Понеделник 2012
Софтуерната фирма ГенСофт ООД ще зарадва своите настоящи и бъдещи клиенти с почти 50% отстъпка в еднодневна промоция на 26.11.2012 и така ще се присъедини към инициативата "Кибер Понеделник" в интернет. Най-популярните продукти на фирмата MoneyWorks интернет версия, MoneyWorks уиндоус версия и MoneyWorks еднофирмено счетоводство ще бъдат със специални, много атрактивни цени за приятна изненада на потребителите на една от най-добрата складови програми у нас.
Истерията на голямото пазаруване , обхванало Щатите в "Черния петък" след Деня на благодарността е радост за всички търговци и голямо изпитание за клиентите да успеят да се преборят за желаните покупки. След брилянтния PR ход на онлайн търговците за "Кибер Понеделник" - тенденцията е ясна. С всяка измината година расте онлайн търговията, защото хората свикват да пазаруват от дома и офиса намирайки примамливи оферти в интернет, избягвайки километричните опашки.

Фирма ГенСофт се присъединява към новата вълна "Кибер Понеделник" за първи път и ще изненада своите клиенти с еднодневна промоция в понеделник 26.11.2012 г. с отстъпка до 50% на своя основен продукт складовата програма MoneyWorks.

Обявени са специални цени за:

*MoneyWorks Win версия на софтуер за управление на склад

*MoneyWorks Web версия, която позволява дoстъп и опериране от всяка точка до базата данни в реално време

*MoneyWorks еднофирмено счетоводство - модул, който автоматично импортира и осчетоводява всички документи от търговската дейност.

Цените са обявени на фирмената страница www.gensoft.bg и са специален жест към българския потребител за увеличаване доверието в онлайн пазаруването.

Промоцията може да се използва в новия онлайн магазин на фирмата и по изключение тази година и офлайн - със заявка по телефона.

Фирма ГенСофт има над 9000 клиенти на складовата програма MoneyWorks благодарение на отличната си поддръжка и грижа за клиента.

"Всеки клиент - приятел" е девизът на фирмения клуб.

В навечерието на Коледа това еднодневно намаление ще е приятна изненада като коледен подарък за всички фенове на складовия софтуер MoneyWorks.

За Контакти:

marketing@gensoft.bg

Източник:
http://gensoftblog.blogspot.com/2012/11/blog-post_26.html

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

8.0501