Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

27 Ноември 12, 15:57 / Автор: Lancom Bulgaria
С два нови продукта Kyocera атакува сегмента на печатни устройства за дома и малкия офис
Компанията пуска първите си принтери от нисък клас, които съчетават качеството характерно за нея с много по-достъпна цена
Kyocera навлиза на пазара на принтери за сегмента на дома и малкия офиси (SOHO – Small Office Home Office) с две устройства, които ще бъдат предложени на изключително достъпни цени. Моделът FS-1041 работи със скорост на печат до 20 ppm (страници в минута), а FS-1061DN ще осигури на потребителите скорост до 25 ppm. И двата принтера обаче запазват качеството и функционалността, характерни за продуктите на марката.

Новите предложения на Kyocera са за тези потребители, които не печатат много и желаят да направят скромна инвестиция в печатно оборудване. Въпреки това с FS-1041 и 1061DN те ще получат надеждно, продуктивно и „зелено“ принтиращо устройство.

Двата принтера впечатляват и с улесненото си управление. Контролните панели на FS-1041 и FS-1061DN разполагат само с три бутона (Start, Stop и Quiet) за максимално опростено използване. Инструментът Kyocera Client Tool, за пръв път представен с тези устройства, позволява на потребителите да виждат или да променят статуса на интерфейса с печатните задачи и да проверяват нивото на тонера.

Тъй като FS-1041 и FS-1061DN са предназначени за работа в ограничени офисни пространства, те са създадени с много дискретен дизайн. Това са първите принтери на пазара, който имат бутон за влизане в режим „Тишина“, само с едно натискане устройствата започват безшумна работа. Сред функциите на FS-1041 и FS-1061DN са още ECOSYS тонер за екологична работа и по-малки разходи, фидер за 250 листа със специална защита срещу напрашаване, както и стандартен дуплекс (за модела FS-1060DN) за по-рационално използване на листите.

Печатащите устройства се предлагат у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти: + 359 885 90 52 99

Източник:
www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4827