Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Търговия

27 Ноември 12, 15:59 / Автор: AMI Communications
THE MALL се превръща в най-големия танцуващ търговски център в България
Най-големият търговски център ще обедини талантливи деца, тинейджъри със свободен дух и любители на музиката
София, 26 ноември 2012 г. Рекорден флаш моб ще превърне THE MALL в най-големия танцуващ мол този уикенд. На 1 декември търговският център ще обедини всички талантливи деца, тинейджъри със свободен дух и любители на музиката в спонтанен танц по коридорите на мола. Целта на инициативата е да зареди хората с празнично настроение и да създаде неповторима атмосфера, в която всички желаещи посетители на THE MALL се включат в танца и заедно поставят рекорд за най-голям флаш моб в търговски център.

Инициативата ще бъде предшествана от серия изненади в различни метростанции, с които THE MALL ще провокира оригинално мислещите да се включат в нейната кулминация на 1 декември. Кампанията ще започне от 28 ноември 2012 г. на метростанции Софийски университет, Сердика и Константин Величков и ще продължи да изненадва до 1 декември, когато всички ще опитаме заедно да поставим нов рекорд.


- Край -

За THE MALL
Разположен върху 66 хиляди квадратни метра, THE MALL предлага над 178 магазини на водещи международни търговски марки, хипермаркет Карфур с площ от 9000 квадратни метра, кино Арена с десет кинопрожекционни зали, места за забавления, фитнес, ресторанти, кафената и кът за хранене. С едно неподражаемо съчетание от световноизвестни марки, услуги, места за почивка и забавление, THE MALL предлага вълнуваща възможност да направите своите покупки.

За Assos Capital
Assos Capital е независим фонд за инвестиции в сверата на недвижимите имоти, който е концентрирал основните си дейности в Югоизточна Европа. Assos Capital се фокусира предимно върху инвестиции в търговски площи - търговски центрове в централни и крайградски зони, търговски паркове и магазини на главни улици.

За Контакти:

Андреана Станкова
AMI Communications за THE MALL
02 989 51 15
0892 604 379
andreana.stankova@amic.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.169