Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

Вземи в gLOG
27 Ноември 12, 16:06 / Автор: eventA PR Agency
DIAMOND WHITE от Natura Bisse в Гранд хотел Поморие
Актрисата Ваня Цветкова бе сред специалните гости на бляскавия диамантен уикенд с уникален обновяващ кожата ефект
Официално представяне за Европа на новата колекция DIAMOND WHITE на испанския козметичен лидер NATURA BISSE се състоя в Гранд Хотел Поморие в събота – 24 ноември. NATURA BISSE обогатява диамантената си колекция с уникален ритуал за красота – най-ефективния метод за борба с петната по кожата, който подновява, изсветлява и депигментира.

DIAMOND WHITE SERUM е определен за „Най-добрия депигментира продукт“ през март 2012г. от авторитетното сп. „Fashion & Beauty“.

На стилното и изискано парти от серията TASTE OF BEAUTY (ВКУСЪТ НА КРАСОТАТА) домакините от петзвездния хотел и представителите на марката за Югоизточна Европа – Esthetic Privilege събраха специалисти от най-луксозните медицински и СПА центрове в страната, работещи с продуктите на NATURA BISSE и редактори на специализирани онлайн, печатни и електронни издания.

Актрисата Ваня Цветкова бе сред специалните гости на събитието. „Голямо удоволствие беше за мен. Опитах диамантния крем е съм изумена от невероятната мекост, която придава на кожата. Пожелавам на всяка една жена да може да си го позволи, защото наистина е прекрасен. Много съм впечатлена от представянето на колекцията и за мен това е много високо ниво, аз лично не съм виждала досега в България такова представяне.“ – сподели тя.

DIAMOND WHITE SERUM е иновативна, силно концентрирана формула, която осигурява изключителен блясък на кожата, намалява и ефективно изсветлява петна по кожата, както и предотвратява появата им.

Продуктът влияе положително на всякакъв тип кожа, независимо от възрастта и наличието на хормонални пигментации. Използва се върху кожата на лицето, шията и ръцете, след почистване, преди нанасяне на крема. Уникалното в DIAMOND WHITE SERUM е факта, че за разлика от други продукти, ежедневната му употреба показва почти мигновен резултат до две седмици.

Серумът може да се използва постоянно, защото действа и като превантивна мярка – контролира процеса на пигментация на кожата.

На луксозното събитие в Гранд хотел Поморие, Диамантената козметика се представи заедно със своят партньор – най-добрата диамантена къща SSG.

Един от основните вносители на диаманти за България, компанията предлага всички размери шлифовки и цветове, като продуктите отговарят на международните изисквания и стандарти. Бижута и часовници от дизайнерски клас, както и успешно представяне на световно известните марки Magerit Joyas, Annamaria Cammilli, Stefan Hafner, Barraca, Cover и Ice Link.

Диамантите винаги са на мода и това бе потвърдено от бляскавото събитие в хотела, разположен между бреговете на Соленото поморийско езеро и Черно море, уникална комбинация от хотелски комплекс, лечебно-възстановителен и уелнес център, футболен стадион и спортна зала.

DIAMOND WHITE представянето бе комбинирано със спектакъл от серията уникални гурме събития под надслов ВКУСЪТ НА КРАСОТАТА, провеждащи се през цялата година в подбрани СПА дестинации. Г-жа Грети Гарсия, изпълнителния директор на Esthetic Privilege България – официален представител на NATURA BISSE Barcelona и известният шеф Сидония Радева създадоха неповторимо преживяване за своите гости.

Уникалните хапки направиха препратка към специалния колекцията THE CURE – съдържащ магнолия и специално създаден за борба с отрицателните последици от съвременния начин на живот. Нежен портокалов крънч предаде вкус на подмладяващата стягаща терапия с витамин С, която придава на кожата меко и бляскаво усещане.

Атрактивни кулинарни изкушения разкриха на гостите усещанията за DIAMOND WHITE, който е част от най-известния ритуал на NATURA BISSE Barcelona . Диамантения ритуал е терапия, която обгръща с несравним лукс и разкош и именно с него NATURA BISSE заема лидерските позииции в глобалната надпревара в борбата срещу негативните ефекти на околната среда и на стареенето.

От Испания специален гост в Гранд Хотел Поморие бе г-ца Таими Гонзалес, глобален мениджър обучения. Тя пренесе гостите в тайните на NATURA BISSE, превърнали испанската марка в емблема на качество и иновация в козметологията. Гостите изпитаха удоволствието от докосването на всички пет сетива. Изживяванията от ритуалите на NATURA BISSE доказаха, че марката е лидер в борбата срещу стареенето на кожата.

Моята кожа е моята тайна - философията на NATURA BISSE Barcelona събрана в четири думи. Широката гама продукти на козметичния лидер е разделена на професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. Компанията има 150 продукта в своя каталог, нареждайки се сред най-известните марки в света.

Въвеждането на нови продукти и непрестанния стремеж на компанията за развитие довежда до създаването на изключителни линии, съчетаващи високоефективни нови съставки и консистенции. По този начин са създадени и новаторските колекции като GLYCOLINE, CYTOKINES LINE, VITAMIN C+C LINE è OXYGEN LINE. Най-новите открития са: DIAMOND COLLECTION, INHIBIT COLLECTION и THE CURE COLLECTION , които са адресирани към нуждите на кожата в съвременния начин на живот.

NATURA BISSE Barcelona е една сред малкото козметични марки, които разкрасяват звездите от червения килим преди церемониите по връчване на наградите Оскар и Еми. Сред най-ревностните почитатели диамантените терапии са Бионсе, Майли Сайръс, Кийра Найтли.

За Контакти: eventA PR Agency, pr@eventa.bg

Източник: www.estheticprivilege.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1144