Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Банки и финанси

Вземи в gLOG
29 Ноември 12, 17:34 / Автор: Комуникационна агенция PRoWay
ПРОФИ КРЕДИТ сред компаниите с най-добър мениджмънт в небанковия сектор
ПРОФИ КРЕДИТ България чрез изпълнителния директор на компанията Николай Колев се нареди сред най-добрите компании в небанковия финансов сектор в България.
ПРОФИ КРЕДИТ България чрез изпълнителния директор на компанията Николай Колев се нареди сред най-добрите компании в небанковия финансов сектор в България. Колев бе сред шестимата номинирани в тази категория за наградите на сп. "Икономика", които бяха връчени на тържествена церемония снощи в Националния исторически музей. С номинацията си ПРОФИ КРЕДИТ България спечели признанието на компетентното жури, съставено от 33-ма икономически и финансови експерти, като в категорията бяха номинирани също така представители на пенсионноосигурителни, застрахователни дружества и др.

"Номинацията е признание за усилията на всеки един служител и сътрудник на ПРОФИ КРЕДИТ България. Чест е, че компанията и начинът, по който се развива, са забелязани от професионалната общност, тъй като няма нищо по-ценно от признанието на колегите. Уверен съм, че това ще стимулира още повече всички, които работят за ПРОФИ КРЕДИТ България, да постигат бъдещи професионални успехи", коментира Николай Колев.

Общо 45 мениджъри и собственици на компании се състезаваха в тазгодишните 9 категории на конкурса на сп. "Икономика". Организаторите връчиха и 3 специални награди. За да уважат церемонията, на връчването на "Оскарите на бизнеса" присъстваха министри, дипломати, представители на бизнес и политическия елит у нас.

ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международна финансова група – Профиреал груп, която освен на българския пазар, оперира и в Чехия, Полша и Словакия, а през 2013 г. планира разширение и на нови пазари. Компанията предлага нецелеви потребителски заеми за физически лица, а от 2012 г. – и специализирани заеми за бизнеса. ПРОФИ КРЕДИТ България се развива изключително динамично, като за периода януари-октомври 2012 г. постига ръст от над 30% в отпуснатите кредити спрямо същия период за 2011 г. Към днешна дата компанията покрива над 73% от територията на страната, има екипи в повече от 50 града и в нея работят над 920 сътрудници и служители. През ноември 2012 г. ПРОФИ КРЕДИТ България отбелязва 6 години успешна работа на българския пазар.



Източник:

Комуникационна агенция PRoWay

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1794