Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Информационни технологии

Вземи в gLOG
29 Ноември 12, 17:36 / Автор: CKBB
ASUS представя геймърските слушалки Echelon Camo Edition
Висококачествен и реалистичен звук, добра шумоизолация и удобен дизайн са част от предимствата на новия продукт
ASUS продължава да разширява своята гама от аудио предложения за геймъри, а най-горещото хитово предложение вече е на пазара – слушалките Echelon Camo Edition. Освен с атрактивния си дизайн, вдъхновен от най-популярните военни маскировъчни краски, продуктът впечатлява с 50-милиметрови неодимови магнити, които гарантират мощен и прецизен звук. Изключително комфортните наушници могат да изолират шум до 30dB и възпроизвеждат по-добре целия звуков диапазон – от мощен бас до отчетливи височини. В резултат на взискателни тестове, екипът е проектирал рамката за глава с оптимизиран захват с цел да повиши комфорта, докато допълнителните елементи като прибиращ се микрофон и наплетен кабел предоставят удобството, за което всеки геймър мечтае.

Проектирани за интензивен гейминг
Както подсказва името, Echelon Camo Edition са предназначени за шутъри от първо лице (First Person Shooters) – един от най-популярните геймърски жанрове. Много от водещите заглавия позволяват на играчите да персонализират маскировачните цветове на своите оръжия и екипировка. Echelon Camo Edition отдават дължимото на този аспект от играта, като дават възможност на геймърите да носят своите цветове и извън играта. Камуфлажът е елемент, познат на почти всеки шутър, докато стилните странични плочки изобразяват агресивен назъбен тотем, показващ, че собствениците на Echelon Camo Edition са наистина трудни за побеждаване.

Мощен звук – без компромис към удобството
Отвъд стилизирания външен вид, 268-грамовите слушалки Echelon Camo Edition доставят мощен звук посредством 50-милиметровите неодимови магнити. Те спомагат за по-доброто позициониране на звука в игрова обстановка, а така потребителите могат да разпознават движението на опонентите си още по-отчетливо. Дълбокият бас оказва изключително силно влияние на всеки от елементите – от саундрака до експлозиите, докато позлатените конектори осигуряват широк диапазон на кристално чист звук със сведено до минимум изкривяване.

Инженерите на ASUS са оптимизирали амплитудно-честотната графика специално за игри, засилвайки пресъздаването на звуци от човешки стъпки и стрелба с цел да увеличат пространственото възприятие и възможността за прецизна реакция, а оттам – и броя на победите. Същевременно в резултат на обширните тестове и точния подбор на материали е гарантиран абсолютен комфорт, дори и при най-дългите игрови сесии. Размерът на наушниците е 100 мм, като за направата им е използвана висококачествена кожа, за да се елиминира изтощаването на ухото и да се осигури изолирането на външни шумове до 30dB. Рамката е лабораторно тествана върху различни форми на главата и осигурява оптимизиран захват, който предоставя уникален комфорт.

Допълнителни геймърски екстри
Откликвайки на нуждите на най-запалените геймъри, ASUS е оборудвал Echelon Camo Edition с прибиращ се микрофон с функция за филтриране на шума. За да намали възможността за оплитане на кабела и влошаване качеството на звука след време, слушалките разполагат с подсилен 2.5-метров кабел – предпочитаната дължина за повечето геймъри, споделена от самите тях. Удобни контролни бутони спомагат за настройка на звука, без да се налага потребителите да отделят поглед от екрана.

###

Повече за ASUS
ASUS е водеща компания, която се нарежда в топ 3 на световните лидери в продажбите на потребителски ноутбуци и е най-награждаваният производител на дънни платки в света. ASUS създава и произвежда продукти, които по най-добрия начин удовлетворяват нуждите както на съвременния потребител, така и на модерните домакинства и офиси. Портфолиото на компанията включва дънни платки, видеокарти, оптични устройства, дисплеи, десктоп-конфигурации, персонални компютри, ноутбуци, нетбуци, таблети, сървъри, мултимедийни и безжични устройства, мрежови устройства и смартфони. Водена от иновациите и посветена на качеството, компанията е носител на 3886 награди през 2011 г., а благодарение на Eee PC™ е световно признат лидер в революционното развитие на компютърната индустрия. Компанията е работодател на над 11 000 служители в света и разполага с инженерен екип от 3100 доказани специалисти. Приходите на ASUS за 2011 г. са близо 11.9 млрд. щатски долара.



Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1264