Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Техника

30 Ноември 12, 16:39 / Автор: Ланком България
TP-Link представи нов гигабитов VPN маршутизатор с много високи показатели за надеждност и сигурност
Моделът предлага отлични възможности за обработка на данните и множество функционалности включително IPsec/PPTP/L2TP VPN, баланс на натоварването (Load Balance) и контрол на достъпа (Access Control)
Мрежовият гигант TP-Link предложи на пазара гигабитовия Dual-WAN VPN маршрутизатор TL-ER6020. Той предлага отлични възможности за обработка на данните и множество функционалности включително IPsec/PPTP/L2TP VPN, баланс на натоварването (Load Balance), контрол на достъпа (Access Control), IM/P2P блокиране, защита срещу DoS атаки, контрол на капацитета, лимит на сесиите, PPPoE сървър и много други. Продуктът посреща нуждите на малки и средни компании, хотели или организации с голям брой потребители, които желаят да ползват ефективна и лесна за управление мрежа с висока степен на сигурност. TL-ER6020 се предлагат у нас от българския доставчик на мрежово оборудване и компютърна периферия Ланком България.

Разнообрани VPN възможности

Моделът TL-ER6020 поддържа много VPN протоколи включителни IPsec, PPTP и L2TP в режим Client/Server, като същевременно може да осигури пренос на транзитен трафик. Маршрутизаторът включва вграден хардуерно-базиран VPN механизъм, позволявайки на цялото решение да поддържа и управлява до 50 LAN-to-LAN/Client-to-LAN IPsec VPN конекции. Допълнителните VPN опции включват: DES/3DES/AES128/AES192/AES256 криптиране, MD5/SHA1 аутентификация, управление на Manual/IKE ключ и на Main/Aggressive режим на договаряне между портовете.

Множество опции за сигурсност

За защита срещу външни заплахи, решението TL-ER6020 предлага автоматична защита за засичане и блокиране на DoS (Denial of service – отказ от услуги) атаки, както и на TCP/UDP/ICMP флудове, TCР сканиране, Ping of Death и други подобни опасности. Освен това този маршрутизатор е снабден и с DMZ порт, който позволява да се настроят публични сървъври без да се изложи на опасност вътрешната мрежа. За по-добро управление на вътрешната мрежа, TL-ER6020 позволява на администраторите да определят правила за блокиране на специфични уеб сайтове и IM/P2P приложения само с един клик, а освен това ограничава служителите в организацията да използват специфични услуги на ниво FTP, HTTP и SMTP.

Оптимизирано използване на трафика

TL-ER6020 включва два WAN порта като по този начи може да отговари на различни изисквания за интернет достъп през едно устройство. Интелигентното балансиране на натоварванията може да дистрибутира потока на данни спрямо капацитета на всеки WAN порт, за да повиши нивото на ефикасност на използването на различните линии. С IP - базиран контрол на трафика и финкция за ограничаване на сесиите, мрежовите администратори могат гъвкаво да менажират мрежовия капацитет, за да оптимизрат цялостното използване на входящия и изходящия трафик.

Защита срещу мълнии

Моделът TL-ER6020 предоставя също и професионална защита срещу смущения в ел. захранването, причинена от електро уреди, като след зазимяване може да осигури разряд след удар от мълния. Този маршрутизатор може да издържи удар от мълния с напрежение до 4Kv при добро зазаимяване.

Повече за Ланком България

Ланком България ООД (http://www.lancombg.com) е компания за внос, доставка и продажба на едро на висококачествено комуникационно и ИТ оборудване от водещи световни производители. Компанията работи със световни лидери в своите области като TP-Link, Brand-Rex, Motorola, ZyXEL, Kyocera, AEG, Giada и др. Ланком България предлага пълна гама продукти в сферата на локалните мрежи за малки и средни фирми, корпоративни клиенти и домове, кабелните системи, телекомуникациите и интернет услугите, безжичните мрежи, VoIP услугите, Set Up Box и IPTV решенията. Портфолиото на фирмата включва още mini PC решения, виртуални десктоп компютри, комуникационни шкафове и UPS устройства.

Сред клиентите на Ланком България са десетки телекомуникационни и интернет оператори, търговски вериги, корпоративни клиенти, малки и средни фирми от всички големи градове в България. Дългосрочното ни партньорство с нашите клиенти се дължи на комбинацията от висококачествени продукти, надеждни партньори, висококвалифициран собствен екип и силен фокус върху конкретните необходимости на клиентите ни. Ланком България доставя както отделни продукти, така и цялостни решения, съобразявайки се максимално с изискванията на своите клиенти.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник: www.lancombg.com

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

7.0129