Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Предприемачество

01 Декември 12, 11:42 / Автор: http://cineart.me/
Български екип създава социална мрежа за кино
Проектът CineArt.com има за цел да обедини професионалистите в сферата на киното, телевизионното продуциране и видеоигрите
Първата по рода си професионална социална мрежа за кино, телевизионни и гейм проекти стартира у нас. Тя се нарича CineArt.me, а автори на проекта са аниматорът Николай Михайлов и сценографката Лилиана Данчева. Сайтът, който в перспектива ще се развива като международен проект, цели да улесни хората в индустрията при намирането на работа, интересни проекти и нови колеги. Феновете на артистите пък ще могат да следят много по-близко развитието им, както всички новини около най-новите им начинания.

СineArt е еволюция и продължение на портала за дизайнери CGArt.bg, стартирал през 2010 година. От тогава той успя да събере на едно място над 2000 от най-добрите български дизайнери, архитекти и художници използващи компютърна графика. В партньорство с лидери от ИТ брашна и различни предприемачески организации редовно се организират събития, курсове и състезания. Партньор на мрежата е и най-големият предприемачески клуб в България - Start It Smart.

Естествено развитие на проекта цели да създаде нов, самостоятелен сайт, споделяйки базата данни, разширяващ възможностите на платформата. Всеки актьор, модел или артист ще може да качва информация и да облекчи работата си чрез специализирани мобилни приложения и онлайн инструменти.

Първото мобилно приложение, CASTFOLIO ще подпомогне организацията на кастинги за реклами, сериали и филми. То ще бъде създадено в тясно сътрудничество с екип от Camplight, ръководен от Тодор Панайотов. Все още има свободни места за ранни инвестиции и участие на партньори в проекта на CINEArt, който кандидаства и към фондовете за рисково финансиране и програми по евро-програмата Jeremie.

За Контакти:+ 359 885 90 52 99

Източник:
http://cineart.me/

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1706