Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Изкуство

Вземи в gLOG
04 Декември 12, 19:36 / Автор: pressbox.bg
Лорна Бърн дебютира в България с „Ангели в косите ми”
„Ангели в косите ми” е дебютната за България книга на ирландската писателка – мистик Лорна Бърн.
Днес е сред водещите европейски мистици, до нея се допитва Висшият клир на Ватикана за напътствия и духовни проникновения. „Ангели в косите ми” разказва за човек, който живее между два свята: човешкия и този на духовете. Книгата не е основана на нищо писано досега. Единственият източник на знания са Ангелите – тези невидими наши закрилници.

„Аз съм обикновен човек, но по определени причини като дете ми беше по-лесно да живея в света на духовете, отколкото в нашия свят. Те ме научиха на всичко, което знам”, споделя Лорна. Поради това книгата не е повлияна от мисленето на други хора.

„ Тя е за мъдростта и истината, на които ме научиха Ангелите докато израствах. Книгата е основана на действителността, на един реален живот”, казва Лорна. Много хора споделят с нея, че книгата е променила живота им. Хиляди души от цял свят я приканват да ги включи в ежедневните си молитви за здраве, забременяване, работа, закрила на децата.

Ирландската авторка повдига булото на голяма част от тайните си в книгата. Например, може да потърсим съдействието на така наречените от Лорна „безработни Ангели“, които си нямат конкретна душа, за която да се грижат. Духовните същества идват на помощ на всеки, който ги повика с добро. Може да ги помолим да помогнат и на нашите близки. Световният бестселър „Ангели в косите ми” е в България със съдействието на издателство „Азура”.

За Контакти:info@pressbox.bg

Източник:
www.pressbox.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1127