Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Съобщения до медиите. Безплатно в PRESS.dir.bg!

 
Рейтинг: 3.00
(1387)
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 1.04.2016 - До момента
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2013 - 31.03.2016
СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012
Източници на ИНФОРМАЦИЯ


Изпрати СЪОБЩЕНИЕ до Медиите За PRESS.dir.bg Карта на сайта

СЪОБЩЕНИЯ до Медиите 2009 - 2012 / Лайфстайл

04 Декември 12, 19:40 / Автор: AMI Communications
Спортно-елегантният стил на зимата беляза грандиозен моден спектакъл в THE MALL
Известни топ модели демонстрираха последните тенденции в запомнящо се модно шоу под музиката на Рафи, Богомил и Дивна
София, 2 декември 2012 г. Последните тенденции в ежедневната мода бяха демонстрирани на грандиозно модно шоу в THE MALL в събота. Ревютата с ежедневни тоалети на световни марки са част от инициативите на търговския център да помогне на посетителите си в подготовката за предстоящите празници.

Гонг отброи минутите до началото на спектакъла, който стартира с ударна музика и впечатляващи визуални ефекти. Шоуто започна с изпълнение на танцьорите от Millenium Dance Studio, облечени в модели на ADIDAS. Същинските дефилета стартираха с представяне на спортно-елегантната колекция на Nike. Изпълненията на Богомил акомпанираха моделите при тяхното излизане пред публика с предложенията на мултибранд бутика Tempo Sport. Последваха сезонните предложения на Oviesse, Sportina, Next и Esprit в комбинация с аксесоари Bata. Дефилетата на Tally Weijl, Calliope, Terranova и Kenvelo преминаха под динамичната музика на младата изпълнителка Дивна. Предложения за детски тоалети дадоха Next, Oviesse и Prenatal. След края на детското шоу спектакълът продължи с изпълненията на Рафи, който акомпанираше дефилето на модели от магазин Gruppo Fiori. Последва представяне на последните колекции на Tom Tailor, Rifle, Levi‘s, предложенията на магазин Fan Point и зареждащото изпълнение на Сани Алекса. Модният спектакъл завърши с дефиле на Napapirji и North face с обувки и чанти Roberto Zago и Massimo Zardi, а музикалният – с изпълненията на хип-хоп звездата Бобо.

Сред гостите на модното шоу бяха забелязани популярни личности като Лара Златарева - кака Лара, волейболистът Евгени Иванов и Мисис България 2008 Галина Недялкова. Тоалетите бяха представени от известни топ модели на агенция „Ивет Фешън”, сред които манекенът, дефилирал на последното ревю на Gucci Денис Георгиев; Пирина Джупанова, чието име се свързва с гиганти като VOGUE, и Ива Янкулова, популярна с работата си за престижните списания W и корейското издание на ELLE.

Ритъмът на дефилетата определи музиката на DJ Мартен, съчетанa с ефектно осветление и специални ефекти. Приятна компания на гостите на спектакъла беше лъчезарната Миленита, облечена с дрехи от магазин Fan Point. Стилист на фешън шоуто беше Августина Маркова-Тути, която се грижи за перфектната визия на Мариана Попова, Глория, Анелия, Миро, Мишо Шамара и др.

Ревютата се проведоха от 17 часа в северния коридор на партертния етаж на мола. Брандовете, участващи в инициативата, са Adidas, ESPRIT, Napapijri, Samsonite, NIKE, Levi‘s, Gruppo Fiori, Sugarfree, Celio, Parfois, Sportina, Lee Copper, Roberto Zago, Massimo Zardi и др. Шоуто беше предшествано от серия изненади в различни метростанции и атрактивен флаш моб, който превърна THE MALL в най-големия танцуващ търговски център този уикенд и насочи вниманието на младите към средствата за предпазване от СПИН.

- Край -

За THE MALL
Разположен върху 66 хиляди квадратни метра, THE MALL предлага над 178 магазини на водещи международни търговски марки, хипермаркет Карфур с площ от 9000 квадратни метра, кино Арена с десет кинопрожекционни зали, места за забавления, фитнес, ресторанти, кафената и кът за хранене. С едно неподражаемо съчетание от световноизвестни марки, услуги, места за почивка и забавление, THE MALL предлага вълнуваща възможност да направите своите покупки.

За Assos Capital
Assos Capital е независим фонд за инвестиции в сверата на недвижимите имоти, който е концентрирал основните си дейности в Югоизточна Европа. Assos Capital се фокусира предимно върху инвестиции в търговски площи - търговски центрове в централни и крайградски зони, търговски паркове и магазини на главни улици.

За Контакти:

Андреана Станкова,
AMI Communications за THE MALL
02/ 2 989 51 15
andreana.stankova@amic.bg

Източник:
www.amic.bg

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.8039